Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 01 Mayıs 2024, Çarşamba 09:16 tarihinde eklendi. 367 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

LTSO’dan Belediye Başkanlarına ziyaret

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası (LTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Cebelli, Meclis Başkanı Fahri Cömert ve Yönetim Kurulu Üyeleri Lüleburgaz Belediye Murat Gerenli, Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıtaş ve Evrensekiz Belediye Başkanı Birol Özbay’ı ziyaret etti.
LTSO’dan Belediye Başkanlarına ziyaret  

Ziyaretle ilgili olarak LTSO’dan yapılan açıklamada;

“Yönetim Kurulu Başkanımız İlhami CEBELLİ, Meclis Başkanımız Fahri CÖMERT ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, yerel seçimler sonrasında Ahmetbey Belediye Başkanlığına yeniden seçilen Mustafa ALTINTAŞ’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Misafirperverlikleri için teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Yönetim Kurulu Başkanımız İlhami CEBELLİ, Meclis Başkanımız Fahri CÖMERT ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, yerel seçimler sonrasında Evrensekiz Belediye Başkanlığına seçilen Birol ÖZBAY’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Başkanımıza misafirperverliklerinden dolayı teşekkür eder, yeni görevlerinde başarılar dileriz.

LÜLEBURGAZ BELEDİYE BAŞKANI MURAT GERENLİ ’YE ZİYARET

Yönetim Kurulu Başkanımız İlhami CEBELLİ, Meclis Başkanımız Fahri CÖMERT ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, yerel seçimler sonrasında Lüleburgaz Belediye Başkanlığına yeniden seçilen Murat GERENLİ’ ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

İlçemizin menfaatine, gelişimine ve sosyo-ekonomik kalkınmasına fayda sağlayacak projelerin hayata geçirilmesi noktasında istişarelerde bulunuldu. Lüleburgaz TSO olarak Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat GERENLİ’ ye yeni dönemde çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar dileriz.” Denildi.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek