Aziz Yıldırım, Cuma günü Lüleburgaz’a geliyor
Lüleburgaz, Alev abisini kaybetti
Trafik kazasında  1 kişi hayatını Kaybetti
Merada kaybolan 38 büyükbaş hayvan dron yardımıyla bulundu
Bu haber 01 Mayıs 2024, Çarşamba 09:15 tarihinde eklendi. 463 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başkan Gerenli, İBB’de düzenlenen toplantıya katıldı

Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBBB) Ekrem İmamoğlu’nun önderliğinde düzenlenen Marmara Bölgesi Belediyeler Birliği Toplantısı’na katıldı.
Başkan Gerenli,  İBB’de düzenlenen toplantıya katıldı  

Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, İstanbul’da düzenlenen ve Marmara Bölgesi’ndeki CHP’li il ve ilçe belediye başkanlarının yer aldığı Marmara Bölgesi Belediyeler Birliği Toplantısı’na katıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun daveti üzerine gerçekleştirilen toplantıya Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli’nin yanı sıra CHP Kırklareli İl Başkanı Bora Terzi ve Vize Belediye Başkanı Ercan Özalp de katıldı.

Toplantıda, bölgedeki yerel yönetimler arasında iş birliği ve dayanışma içinde yapılabilecek ortak çalışmalar görüşüldü.

Ertan  BAYER

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek