Topçu Baba Derneği’nden CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e ziyaret
KTSO’dan Milletvekili Sarıçam’a ziyaret
SEÇİM BİTTİ YANKILARI SÜRÜYOR
Bu haber 30 Nisan 2024, Salı 09:25 tarihinde eklendi. 233 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Emrah Kutlu, Kent Konseyi Başkanlığı’na aday oldu

Lüleburgaz Kent Konseyi seçimleri 10 Mayıs 2024 Cuma günü yapılacak.
Emrah Kutlu, Kent Konseyi Başkanlığı’na aday oldu  

Lüleburgaz’da yaşayan Emrah Kutlu, Lüleburgaz Kent Konseyi Başkanlığı’na aday oldu.

Emrah Kutlu kimdir?

1987 Lüleburgaz doğumlu, ilköğrenimini Cumhuriyet İlköğretim Okulu, ortaöğrenimini Atatürk Lisesinde tamamladıktan sonra, Giresun Üniversitesi Pazarlama Yönetimi bölümünden mezun olmuştur.

 Yüksekokul öğreniminden sonra İstanbul’da Türkiye’nin öncü yazılım şirketlerinden SHR Grupta iş hayatına atılmış ve Türkiye’nin ilk sosyal medya uzmanları arasında yer almıştır. Vatani görevini Ankara’da tamamladıktan sonra ATA HOLDİNG bünyesinde Türkiye, Kıbrıs, Makedonya ve Gürcistan ülkelerinin Tedarik Zinciri Yöneticiliği görevini üstlenmiş 2017 yılında edindiği tüm tecrübeleri icra etmek ve katma değer sağlamak üzere doğup büyüdüğü şehir olan Lüleburgaz’a dönerek Yaşam Sosyal Hizmetler Tesis Yönetimi ve Danışmanlık Tic. Ltd. Şirketini kurmuştur. Hali hazırda tesis yönetimi üzerine hizmet veren şirketin sahibi olup, Lüleburgaz bölgesinde 2000 bağımsız bölüme ortalama 6000 Lüleburgazlı müşterisine hizmet vermektedir.

 

          2018-2021 yılları arasında Altın Patiler Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneğinin kurucu başkanlığını ve 3 yıl Yönetim Kurulu Başkanlığı yapmıştır. 2018-2020 yılları arasında Kent Konseyi Yönetim Kurulu Üyeliği yapmıştır. 2005-2010 yılları arasında profesyonel müzikle ilgilenmiştir.

 İnsan ilişkilerinde saygı esasını kaybetmeyen, çözüm odaklı, hoşgörülü, Atatürk İlke ve İnkılaplarıyla bütünleşmiş karakteriyle 36 yıllık yaşamı boyunca hiçbir siyasi kimliğin altına girmemiş, Vatanı ve doğup büyüdüğü şehir olan Lüleburgaz için faydalı olmaya çalışan bir TÜRK Gencidir.

 Aldığı kişisel eğitimler; Stres yönetimi, Liderlik Eğitimi, Problem çözme teknikleri eğitimi, Ekip yönetimi, İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimi, Tesis yönetimi ve yöneticiliği eğitimi, Konuşma teknikleri eğitimi.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek