Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 30 Nisan 2024, Salı 09:22 tarihinde eklendi. 399 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP Pazartesi toplantısı yapıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Lüleburgaz ilçe Başkanlığında haftalık Pazartesi Toplantısı gerçekleşti.
CHP Pazartesi toplantısı yapıldı  

Toplantının ana gündemi 1 Mayıs etkinlikleri oldu.

Açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Ali Can, 1 Mayıs’ın önemine dikkat çekti ve Lüleburgaz’daki programı aktardı.

CHP İlçe Başkanlığı 1 Mayıs sabah 10.00’da ilçe başkanlığında toplanacak ve korteje katılacak.

Ali Can konuşmasında; “Gündemimiz her gün ağırlaşan ekonomik şartlarda Emeklinin 10 bin liraya muhtaç olduğu bu dönemde ve asgari ücretle geçinmeye mahkum edilen işçilerimizin olduğu bu dönemde ve işçilerimizin 1 Mayısının arifesindeyiz.

1 Mayıs İşçi ve Emekçilerin bayramı, emekçiler tarafından dünyada kutlanan birlik, beraberlik, dayanışma ve haksızlıklar ile mücadele günüdür. Eşitsizliklerin ve adaletsizliğin olmadığı, emeğin sömürülmediği, aydınlık eşit ve güzel bir dünyayı göreceğimiz günlerin umuduyla tüm emekçi kardeşlerimin 1 Mayıs’ını kutluyoruz.

Güvenli iş, güvenli gelecek ve demokratik bir ülke için iş yerlerinde, alanlarda, meydanlarda yan yana gelmeye hepinizi davet ediyorum.

1 Mayıs günü Partimiz adına 10.00’da partimizde toplanacak ve sonrasında alanlarda olacağız. Emekçi kardeşlerimiz ile hep birlikte sizleri tören alanına davet ediyorum.” dedi.

Barış Can KORKMAZ

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek