Ziraat Odası’ndan festival gibi Dünya Çiftçiler Günü etkinliği
TBMM'ye yeni dokunulmazlık dosyaları sevk edildi
Devlet Hastanesinden Hemşireler Haftası İle İlgili Anlamlı Paylaşım
Çağla Şikel Kırklareli’nde kendisini kulübeye kapattı!
Bu haber 29 Nisan 2024, Pazartesi 09:17 tarihinde eklendi. 374 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Vali Ekici, cenaze törenine katıldı

Kırklareli Valisi Birol Ekici, 24 Nisan 2024 günü vefat eden Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi Üroloji Doktoru Baran Antar’ın cenaze törenine katıldı.
Vali Ekici, cenaze törenine katıldı  

Kırklareli Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “Valimiz Sayın Birol Ekici, 24 Nisan 2024 günü vefat eden Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi Üroloji Doktoru Baran Antar’ın vefatı sebebiyle Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Hızırbey Camiinde düzenlenen cenaze törenlerine katıldı. 

Valimiz Sayın Birol Ekici, vefat eden sağlık camiamızın kıymetli mensubu Doktor Baran Antar için ilk olarak görev yaptığı kurum olan Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesinde düzenlenen törene katıldı.

Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesinde düzenlenen törenin ardından Merhum Doktorumuz Baran Antar için öğle namazına müteakip Hızırbey Camiinde cenaze töreni düzenlendi. Düzenlenen cenaze törenin ardından merhum doktorumuz doğum yeri olan İstanbul iline defnedilmek üzere dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.

Sayın Valimiz Birol Ekici, düzenlenen cenaze törenlerinin ardından merhum Doktorumuz Baran Antar’ın ailesi ve yakınlarına taziyelerini iletti.

Sağlık camiamızın başı sağ olsun.” Denildi.

Ertan BAYER .

 


Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek