Lüleburgaz Ziraat Odası, 14 Mayıs Çiftçiler Günü’nü coşku ile kutlayacak
Tır köprüden dereye uçtu
Hilal Mete Şahin, Kent Konseyi Başkanlığı’na aday oldu
DİSK/EMEKLİ-SEN GENEL MERKEZ YÖNETİM KURULU ÜYELERİ LÜLEBURGAZ'DAYDI...
Bu haber 27 Nisan 2024, Cumartesi 09:14 tarihinde eklendi. 1379 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Paranoya Ekibi Lüleburgaz’a geldi

Onur Buldu’nun Muntazam karakterine hayat verdiği Paranoya filminin çekimleri İstanbul'da başladı ve bugünden itibaren Lüleburgaz'da devam edecek.
Paranoya  Ekibi  Lüleburgaz’a  geldi  

Bu yılın merakla beklenen "Paranoya" isimli filmin seti başladı. Onur Buldu'nun Muntazam adlı bir gazeteciyi canlandırdığı film, başına açtığı komik ve tuhaf işleri konu alıyor.

Filmin yaklaşık 2 ay önce çekimleri başladı ve İstanbul'da gerçekleşecek olan ilk aşamanın ardından çekimlerde bugünden itibaren Lüleburgaz'da devam edecek.

Film, güçlü hikayesi ve yıldız isimlerden oluşan oyuncu kadrosuyla ön plana çıkıyor.

Onur Buldu, Ege Kökenli ve Bülent Şakrak'ın başrollerini paylaştığı "Paranoya" filmi  Füsun Demirel, Cihat Tamer, Hüseyin Avni Danyal, Ayşen İnci, Osman Alkaş gibi usta isimleri de kadrosunda bulunduruyor.

Senaryosu, üniversite öğrencisiyken yazdığı bir şiir yüzünden hapse atılan, hapisteyken babasının cenazesine katılamamasından dolayı paranoyası başlayan Muntazam'ın yaşadığı olaylara odaklanıyor.

Komedi ve dramı başarılı bir şekilde harmanlayan filmin çekimleri 2 ay sürecek. Filmin yapımcılığını D Sinema, yönetmenliğini Cengiz Özkarabekir, senaristliğini ise Kubilay Zerener üstleniyor.

‘’Paranoya", Türkiye'nin yakın geçmişine, bugününe ve toplumun psikolojik yapısına da ayna tutuyor. Sonbahar aylarında vizyona girmesi planlanan film, izleyiciler tarafından büyük bir ilgiyle bekleniyor.

Paranoya Film Ekibi’nin çekip araçlarının konulması önceki akşam Lüleburgaz Tören Alanı’nda yer hazırlandı.

Ekip dün sabah Lüleburgaz’a geldi. Daha önce de 5 kez Lüleburgaz’a gelen film ekibi yer tespiti yaptı ve filmin çekimlerinin yapılacağı alanları seçti.

Ekip birkaç Agapi Restoran’da bir araya gelerek film çekimleri için planlamalar  da yaptı.

27 Nisan 2024 Cumartesi günü yani bugün başlayacak olan  Lüleburgaz’daki çekimlerin yaklaşık 15 gün sürmesi planlanıyor.

Filmin figüran kadrosunda da Lüleburgaz’dan bir çok amatör tiyatro oyuncusu  buluyor.

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek