Lüleburgaz Ziraat Odası, 14 Mayıs Çiftçiler Günü’nü coşku ile kutlayacak
Tır köprüden dereye uçtu
Hilal Mete Şahin, Kent Konseyi Başkanlığı’na aday oldu
DİSK/EMEKLİ-SEN GENEL MERKEZ YÖNETİM KURULU ÜYELERİ LÜLEBURGAZ'DAYDI...
Bu haber 27 Nisan 2024, Cumartesi 09:14 tarihinde eklendi. 378 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Havuzsuz Lüleburgaz için çalışanlar var..!

Havuzu olmayan Lüleburgaz’da Yüzme Antrenörü Osman Taşkıren ve Sporcusu Ege Sırma, ülkemizi temsil etmek için dün Lüleburgaz’dan Bulgaristan’ın Burgas şehrine gitti.
Havuzsuz Lüleburgaz için çalışanlar var..!  

26-28 Nisan 2024 tarihlerinde Bulgaristan’ın Burgas şehrinde düzenlenecek olan  11th SWIMMING TALENT CUP FEDERASYON KARMASI İÇİN bugüne kadar bir çok sporcu yetiştirmiş  antrenör Osman Taşkıran ve sporcusu Ege Sırma ülkemizi temsil edecek.

Poseidon Spor Kulübü ve Batı Spor Kulüplerinde Baş Antrenörlük görevlerini yapan  Osman Taşkıran yaptığı açıklamada; “Olimpik standartlarda bir havuzumuz yok ancak Lüleburgaz için çok çalışıyoruz. imkanlarımız arttıkça daha büyük işlere imza atacağız ancak sesimizi duyuramıyoruz. Antrenman yapmak için havuz bulmakta zorlanıyoruz. bu konuda havuz imkanı sağlayabilecek herkesten destek bekliyoruz. “ Dedi.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek