Lüleburgaz Ziraat Odası, 14 Mayıs Çiftçiler Günü’nü coşku ile kutlayacak
Tır köprüden dereye uçtu
Hilal Mete Şahin, Kent Konseyi Başkanlığı’na aday oldu
DİSK/EMEKLİ-SEN GENEL MERKEZ YÖNETİM KURULU ÜYELERİ LÜLEBURGAZ'DAYDI...
Bu haber 27 Nisan 2024, Cumartesi 09:12 tarihinde eklendi. 175 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Değerli Eserler Antolojisi tanıtıldı

Lüleburgaz’da ‘Cumhuriyetimizin 100. Yılında Değerli Eserler Antolojisi’ için tanıtım ve imza günü düzenlendi.
Değerli Eserler Antolojisi tanıtıldı  

Drama Yayınevi tarafından düzenlenen ve 23 Nisan'da  Bizim Sahaf Kitapevi’nde akşam saatlerine kadar süren etkinlikte yazarlar çok sayıda kitabı imzalayarak, okuyucuları için güzel dileklerini yazdı.

Drama Yayınevi Editörü Dr. Türkolog Sibel Çelikel’in öncülüğünde bir araya gelen seçkin yazarlar masal, anı, şiir, öykü türlerinde ödüllü eserlerini okuyucularının beğenisine sundu.

Cumhuriyetin 100. Yılında Değerli Eserler Antolojisi kitabının yazarları Avukat- Yazar Elçin Akan ve Öğretmen-Yazar Filiz Özal İstanbul’dan, Drama Eğitmeni ve Drama Eğitmeni ve Yazar Oya Çetin Ankara’dan Lüleburgaz’a geldi ve Ödüllü Eğitimci-Yazar İnci Yılmaz Şimşek, Akademisyen-Yazar-EditöDr Sibel Çelikel, Öğretmen-Yazar Umut Süzgen ve Öğretmen-Yazar Züleyha Ekici Lüleburgaz’dan katılım sağladı.

Etkinlikte Sibel Çelikel ilk romanı Kelebek Döngüsü adlı eserini de okurlarıyla buluşturdu. Dr. Sibel Çelikel: Lüleburgaz'ın aydın ve çağdaş bir kitlesi olduğunu biliyorum. Onlara en güzelini sunmak için çalışıyoruz. Etkinliğe gösterilen ilgiden çok memnunuz. Lüleburgaz halkına teşekkür ederim. Yeni projelerimiz de var. Onları da çok yakında paylaşacağız." dedi. Şehir dışından gelen yazarlar da memnuniyetlerini dile getirdiler. 23 Nisan coşkusunun Lüleburgazda yüksek olmasına dikkat çektiler ve Lüleburgaz okurlarına ilgileri için teşekkür ettiler.

Barış Can KORKMAZ

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek