Lüleburgaz Lisesi 30. Kez buluşuyor
Komisyon başkanları belli oldu
CHP, ÜYE OLMAYAN VATANDAŞALARI DİSİPLİNE VERDİ
Bu haber 26 Nisan 2024, Cuma 09:35 tarihinde eklendi. 250 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

RAYFEL Bilim Fuarı başladı

Lüleburgaz Ramazan Yaman Fen Lisesi (RAYFEL) TÜBİTAK 4006-B Bilim Fuarı başladı.
RAYFEL Bilim Fuarı başladı  

25 Nisan Perşembe günü saat 10.00 da yapılan açılışa Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce, Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihan Erdem, Şube Müdürü Abdullah Öteleş, Okul Müdürü Selahattin Temel, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Salih Yüce ve Cihan Erdem projeleri tek tek dolaşarak öğrencilerden bilgi aldılar.

Açılış kurdelesinin kesimi ile başlayan fuarda çeşitli branşlardan STEAM, Kültürel Miras, Atık Yönetimi ve Geri Dönüşüm tematik alanlarında 20 farklı proje sergileniyor. Bilim Fuarı iki gün boyunca ziyaretçilerine açık olacak.

Projenin Koordinatörlüğünü Neslihan Mert Toprakkıran yürütürken, Yasemin Keçici, İlhan Becerenel, Leyla Yolalan, Mustafa Özgür, Duygu Yıldız, Gülsevin Küpçü, Mehmet Demirbaş, Ahmet Tuna Potur, Güler Poyraz, Erdinç Çalışkan ve Meltem Bitik olmak üzere toplamda 12 öğretmen danışman olarak projede yer aldı.

60 Öğrencinin emek verdiği projelerin tamamlanması ortalama 6 ay kadar sürdü. Fizik, Kimya, Biyoloji, Yazılım, Matematik, dil ve edebiyat, teknoloji ve tasarım, tarih ve coğrafya gibi farklı dallarda birbirinden başarılı projeler okulda sergiye açıldı. Öğrenci ve öğretmenler gelen konuklara projeleri hakkında bilgiler aktarıyor.

Barış Can KORKMAZ

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek