Lüleburgaz Lisesi 30. Kez buluşuyor
Komisyon başkanları belli oldu
CHP, ÜYE OLMAYAN VATANDAŞALARI DİSİPLİNE VERDİ
Bu haber 26 Nisan 2024, Cuma 09:34 tarihinde eklendi. 339 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!

1 Mayıs İşçi Bayramı Lüleburgaz’da da kutlanacak.
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!  

Lüleburgaz  Eski Hükümet Konağı önünde 1 Mayıs 2024 Çarşamba günü saat 11.00’de başlayacak olan 1 Mayıs Kutlamaları Lüleburgaz Kongre Meydanı’nda devam edecek.

Lüleburgaz Emek Platformu 1 Mayıs Tertip Komitesi adında açıklamada bulunan Petrol İş Sendikası Trakya Şube Başkanı Ümit Çetintaş yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Emeğin kenti Lüleburgaz da 1 Mayıs Emek, Mücadele ve Dayanışma Günümüzü, İşçi Bayramımızı kutluyoruz.

Lüleburgaz Emek Platformu bileşeni sendikalarla yapılan toplantıda 1 Mayıs mitinginin Lüleburgaz da yapılması kararı alındı. Sadece Lüleburgaz’da ki işçiler değil, çevre il ve ilçelerdeki emekçiler, köylüler, esnaflar, öğrenciler, işsizler, üretenler, hayata dair her alana değer katan tüm dostlarımızla birlikte, 1 Mayıs İşçi Bayramımızı kutlayacağız Lüleburgaz Kongre Meydanında. Emeğin en yüce değer olduğunu, haykırmak için, fabrikalarda, atölyelerde, tarlada, okulda ve insan olduğu her mecraada üreten, emeğine, ekmeğine sahip çıkan, sömürüne karşı hep birlikte, omuz omuza mücadele etmek, alın terinin karşılığını alabilmek, insanca yaşayabilecek bir ücret alabilmek adına, sendikalı, sendikasız, tüm emekçileri, emek dostlarını 1 Mayısta alanlarda birlik olmaya davet ediyoruz. “

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek