Şike operasyonunda Adli Kontrol Şartı çıktı
Sendika temsilcileri belli oldu
Liselerarası İngilizce Münazara Yarışması gerçekleşti
Yarın elektrik kesintisi var
Bu haber 25 Nisan 2024, Perşembe 09:59 tarihinde eklendi. 177 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti

Kırklareli Valisi Birol Ekici, ziyaret ve programlarına geçtiğimiz Pazar günü de devam etti.
Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti  

Kırklareli Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “Valimiz sayın Birol Ekici, 21 Nisan 2024 Pazar günü hafta sonu programı kapsamında ziyaret ve programlarına devam etti.

Hafta sonu programı kapsamında Valimiz Sayın Birol Ekici ilk olarak Paşayeri Köyümüzde gerçekleşen yağmur ve şükür duasına katıldı. Vatandaşlarımız ile birlikte gerçekleşen programda Allah’tan dualarımızın hayırlara vesile olmasını dilediler. Programda vatandaşlarımız ile sohbet ederek isteklerini dinledi.

Paşayeri Köyümüzde gerçekleşen yağmur ve şükür duasının ardından Valimiz Sayın Birol Ekici, Karakaş Mahallesi Muhtarlığını ziyaret etti. Yeniden Muhtarlık görevine seçilen Esra Mağıltaş'ı tebrik ederek, başarılar diledi. Mahalle ile ilgili bilgiler aldı.

Valimiz Sayın Birol Ekici, hafta sonu programı kapsamında İlimiz sakinlerinden Ateş ailesini ikametinde ziyaret etti. Ailemiz ile sohbet ederek isteklerini dinledi.

Hane ziyaretinin ardından Valimiz Sayın Birol Ekici, aziz şehidimiz Refik Balcı'nın bizlere en değerli emaneti olan ailesini ikametinde ziyaret etti. Şehidimizi rahmetle yad ederek, ailemizin isteklerini dinledi.

Şehit ailesi ziyaretinin ardından Valimiz Sayın Birol Ekici, Kırklareli Valilerine 25 yıl makam şoförlüğü yapan Necdet Bağcı'nın vefatı sebebiyle Bağcı ailesine taziye ziyaretinde bulundu.” Denildi.

Ertan BAYER

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek