Lüleburgazlılar’ın yeni adresi Me Flowers & Coffee…
Vali Ekici:
İl Genel Meclisi’nden Vali Ekici’ye ziyaret
Ahmetbey Güvenspor’dan açıklama
Bu haber 25 Nisan 2024, Perşembe 09:55 tarihinde eklendi. 405 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TEMA, 23 NİSAN’IN EN AKTİF KATILIMCISI OLDU

TEMA Vakfı Lüleburgaz Temsilcileri Sibel Kocaman ve Resul Çokan 23 Nisan'da gerçekleştirilen Lüleburgaz 33. Çocuk Şenliği'nde aktif bir rol üstlendi.
TEMA, 23 NİSAN’IN EN AKTİF KATILIMCISI OLDU  

Şenlik kapsamında TEMA etkinlik çadırında düzenlenen "Kuş Dürbünü, Kuş Yemliği ve Tohum Atölyesi"nde miniklerle bir araya gelen temsilciler, çocukların doğa sevgisini ve farkındalığını artırmayı hedefleyen etkinlikten büyük bir memnuniyet duydular.

Katılımcıların yoğun ilgisiyle karşılaşan TEMA, etkinliğe katılan tüm çocuklar, aileler ve öğretmenlerine teşekkürlerini ilettiler.

Bu anlamlı etkinliğin, çocukların doğa ve çevre konularındaki bilinçlerini geliştirmeye ve doğayı korumaya yönelik farkındalıklarını artırmaya katkı sağladığını vurguladılar.

TEMA Vakfı Lüleburgaz Yeni Mahalle Sorumlusu Sibel Kocaman, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “23 Nisan Lüleburgaz 33.Çocuk Şenliği kapsamında  TEMA etkinlik çadırında "Kuş Dürbünü ,Kuş Yemliği ve Tohum Atölyesi " nde bugün minik eller de bizler de çok mutlu olduk. Tüm çocuklarımıza, ailelerine, öğretmenlerine kocaman teşekkürler”

TEMA Vakfı'nın çevre bilinci ve doğa sevgisi konusundaki çalışmalarına destek olma amacıyla düzenlenen etkinlik, çocukların doğa ile iç içe olmalarını ve doğal yaşamı keşfetmelerini sağladı. Bu önemli etkinlik, çocuklara doğa sevgisi ve çevre bilinci aşılayarak gelecek nesillerin doğayı daha iyi korumalarına ve sürdürülebilir bir yaşam için bilinçli adımlar atmalarına katkıda bulunmayı hedefledi.

TEMA Vakfı Lüleburgaz İlçe Sorumlusu Resül Çokan Lüleburgaz Belediyesi ve aktif gönüllü ekibine de teşekkür etti. Atık materyal olan tuvalet kağıdı rulolarından çocuklardan Kuş gözlemi yapmalarını ve gözlemledikleri kuşları gözlem defterlerine çizmelerini istedi.

Eski İlçe Sorumlusu Hakan Dedeoğlu da TEMA çadırını ziyaret ederek etkinliklerden mutluluk duyduğunu belirtti.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek