Lüleburgaz Lisesi 30. Kez buluşuyor
Komisyon başkanları belli oldu
CHP, ÜYE OLMAYAN VATANDAŞALARI DİSİPLİNE VERDİ
Bu haber 24 Nisan 2024, Çarşamba 09:13 tarihinde eklendi. 301 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Lüleburgaz’da coşkuyla kutlandı.
Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu  

Lüleburgaz 8 Kasım Şehir Stadı’nda gerçekleşen kutlamalarda ilçe okulları öğrencileri ve misafir ülke çocukları gösterilerini sergiledi.

Saat 09.00’da tören alanında düzenlenen çelenk koyma töreni ardından saat 11.00’da stadda başlayan gösteriler 13.30’a kadar devam etti.

Program Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Ardından 23 Nisan özel İlçe Milli Eğitim Müdürü makamına vekâlet eden Duru Işık ve Lüleburgaz Kaymakamı makamına vekâlet eden Mustafa Kerem Kamacı günün anlam ve önemini belirten konuşmalarını kürsüde gerçekleştirdi.

Konuşmaların ardından Emrullah Efendi Ortaokulu öğrencisi Ada Su Şıpka, Ceyda Erdil, Nisanur Özcan ve Ayşenur Yavaş şiirlerini okudu.

Şiir okumalarının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen şiir, kompozisyon ve resim alanlarında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren Mira Uludağ, Zeynep Melis Kıran, Nisa Sevim, Cemre Kulaksız, Burçak Yamak, Ada Atalay, Eliz Zağra, Damla Kurtaran ve Ada Pehlivan ödüllerini teslim aldı.

Ödül töreni ardından dans gösterileri başladı.

Gösterilerde Kocasinan İlkokulu Ana Sınıfı Öğrencilerinden oluşan Parla Dans Grubunun gösterisi, 3. Ve 4. Sınıf öğrencilerinin hazırladığı Halk Oyunları Potpori gösterisi, 3. Sınıfların hazırladığı Modern Dans Gösterisi gerçekleşti.

Ardından misafir ülkeler Bulgaristan, Kırgızistan, Kuzey Makedonya ve Bosna Hersek dans gösterilerini sergiledi.

Törenin sona yaklaşmasıyla Emrullah Efendi Ortaokulu öğrencilerinin solo ve koro halinde çalışmaları dinletisi gerçekleşti, Kocasinan İlkokulu ve Emrullah Efendi ortaokulu halk oyunu gösterisini sergileri.

Finalde ise Emrullah Efendi Ortaokulu 7. Sınıf öğrencilerinin hazırladığı final gösterisi gerçekleşti.

Toplu fotoğraf çekiminin ardından kutlamalar sonlandı.

Barış Can KORKMAZ

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek