Lüleburgazlılar’ın yeni adresi Me Flowers & Coffee…
Vali Ekici:
İl Genel Meclisi’nden Vali Ekici’ye ziyaret
Ahmetbey Güvenspor’dan açıklama
Bu haber 22 Nisan 2024, Pazartesi 09:12 tarihinde eklendi. 189 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

33. Çocuk Şenliği yağmur altında başladı

Lüleburgaz Belediyesi tarafından düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, 23 Nisan 33. Uluslararası Çocuk Şenliği 20 Nisan 2024 Cumartesi günü saat 13.30’da yağmur altında şemsiyelerle gerçekleştirildi.
33. Çocuk Şenliği yağmur altında başladı  

Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli’nin partisinin belediye başkanları toplantısına katıldığı için Şenlik Yürüyüşüne Lüleburgaz Belediye Başkan Vekili Kemal Pektaş, Belediye Başkan Yardımcıları Gökhan Kaya Atay, Ceyhun Akgül, Belediye Meclis Üyeleri, Daire Müdürleri, Lüleburgaz Kent Konseyi Başkanı Binnur Dinç, Lüleburgaz Çocuk Meclisi Başkanı Çınar Karaman, Lüleburgaz Çocuk Hakları Birimi Temsilcisi Arda Menekşe, Lüleburgaz Kent Konseyi Gençlik Meclisi, İzci Ekibi ve yabancı konuklardan Bosna Hersek katıldı.

Lüleburgaz Tören Alanı’nda yapılan sunumun ardından İstiklal Marşı Okundu ve çelenk sunum yapıldı.

Program daha sonra Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi’nde (LYSA) devam etti.

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek