“DİSİPLİNİ BIRAK SOKAKLARA BAK”
Milletvekili Sarıçam, Orman işçileri ile buluştu
Lüleburgaz yarın sağanak yağışlı
Fahri Özkan’dan “SİSLİ VADİ” açıklaması
Bu haber 20 Nisan 2024, Cumartesi 09:08 tarihinde eklendi. 339 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür

AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam bir vatandaşın teşekkür paylaşımını hikâyesine ekledi ve “Samimiyet Kazandı” sözlerini vurguladı.
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür  

İbrahim Hacıoğlu isimli vatandaş yaptığı paylaşımda Sakızköy – Emirali köyleri arasındakş yolların  sorununun 1 gün içerisinde çözüldüğünü aktararak AK Partili yetkililere teşekkür etti.

Hacıoğlu paylaşımında; “Lüleburgaz İlçemizin Sakızköy ve Emirali köyleri arasındaki yolların durumu malum herkes biliyordu. Ciddi kazalara sebebiyet verecek tabiri caizse köstebek çukurları vardı.

Bu sorunu 1 gün ara ile ivedilikle kapatarak halkımıza köylülerimize güvenli yol sunan Başta Ak Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, İl Başkanı Yunus Ercan Dağtaş, İlçe Başkanı Abdussamed Kayalı’ya sorunları başından sonuna kadar takip eden desteğiyle mutlu eden İl Genel Meclis Üyemiz Recep Çotuk’a teşekkürlerimizi arz ederiz” dedi.

Barış Can KORKMAZ

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek