Lüleburgaz’da coşkulu 1 Mayıs
Lüleburgaz TEMAD’ta yeni dönem
Silah ticareti yapanlara şafak operasyonu
Kırcaali yeni Belediye Başkanı Erol Mümün’den BAL GÖÇ’e ziyaret
Bu haber 19 Nisan 2024, Cuma 09:06 tarihinde eklendi. 236 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu

TEMA Vakfı Lüleburgaz Yeni Mahalle Sorumlusu Sibel Kocaman, doğaya duyarlı nesiller yetiştirmek için okullarda doğa eğitimleri vererek ; Biyolojik Çeşitlilik, Sıfır Atık, Evimiz Dünya, Ağaç Kardeşliği, İklim Değişikliği , Toprak Dersem Çık konularında farkındalık yaratmaya devam ediyor.
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu  

Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi 98 öğrencisi ve 7 öğretmeni TEMA gönüllüsü olarak Lüleburgaz’da;"Bu okulun öğrencileri TEMA gönüllüsüdür" okul görselini ve " Bu kurumun çalışanları TEMA gönüllüsüdür" görselini kazanan 12.TEMA EKOLOJİK OKUL oldu.

Daha önce bu  anlamlı görseli alan okulların isimleri de şöyle; TEK Anaokulu, Zübeyde Hanım Anaokulu, Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu, 8 Kasım Anaokulu, Yıldızlar Çocuk Akademisi Anaokulu, İSTEK Vakfı Anaokulu ve İlkokulu, Bahçeşehir Koleji Anasınıfı, İlkokulu, Ortaokulu, İpek Anaokulu, Ayçiçeği Anaokulu, Turgutbey İlkokulu, Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi, Şaban Öğünç İlkokulu.

Ertan BAYER  

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek