KATİL EV ARKADAŞI ÇIKTI
Gerenli,  CHP Kadın Kolları’yla buluştu
Pazar günü Zübeyde Hanım Parkı’nda çekim yapıldı
Emrah Kutlu, Kent Konseyi Başkanlığı’na aday oldu
Bu haber 17 Nisan 2024, Çarşamba 09:10 tarihinde eklendi. 511 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgazlı Engin Deniz Atlı’nın belgeseli ABD The NewFest Film Festivali’ne seçildi

Lüleburgazlı genç yönetmen 24 yaşındaki Engin Deniz Atlı'nın çektiği belgesel film Yaşamanın Dışında ABD'de gerçekleşen The NewsFest film festivaline seçildi.
Lüleburgazlı Engin Deniz Atlı’nın belgeseli  ABD The NewFest Film Festivali’ne seçildi  

Günümüz  üniversite öğrencilerinin sorunlarına odaklanarak, bu sorunları birebir söyleşilerle izleyiciye taşıyan, “Yaşamanın Dışında – Out of Own Life” Belgeseli Amerika Birleşik Devletleri, “The NewsFest” (True Stories) Uluslararası Film ve Yazarlar Festivalinin resmi seçkisine alındı.

Yönetmenliğini Engin Deniz Atlı'lın yaptığı filmin yapımcısı ise yazar ve akademisyen Sema Fener.

Kaliforniya eyaletinin Santa Monica şehrinde 15 Kasım 2024 de gerçekleşecek olan festivale sadece gerçek yaşam öykülerini konu olan filmler katılabiliyor.

Festival jürisinde ise oyuncular, film yönetmenleri, film yapımcıları, gazeteciler, televizyon habercileri ve yazarlar yer alıyor.

“TheNewsFest” de yer almanın avantajlarından biri, seçkide yer alan eserlerin ‘Laemmle Monica Film Center’ da gösterimlerinin yanı sıra televizyon yardımı ile yerel Los Angeles / Hollywood pazarına sunulmasıdır. Ayrıca, tüm çalışmalar bir panel tarafından değerlendirilecek.

Ertan  BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek