KATİL EV ARKADAŞI ÇIKTI
Gerenli,  CHP Kadın Kolları’yla buluştu
Pazar günü Zübeyde Hanım Parkı’nda çekim yapıldı
Emrah Kutlu, Kent Konseyi Başkanlığı’na aday oldu
Bu haber 17 Nisan 2024, Çarşamba 09:10 tarihinde eklendi. 354 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgazlı müzisyenleri ağlatan cenaze

Lüleburgaz’ın tanınmış simalarından olan Lüleburgaz Müzisyenler Derneği Başkanı ve Kırklareli Roman Dernekleri Federasyonu Genel Sekreteri Volkan Ümmüşoğlu (48) önceki gün geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetmişti.
Lüleburgazlı müzisyenleri ağlatan cenaze  

Lüleburgaz Gündoğu Mahallesi sakinlerinden olan Figen Ümmüşoğlu’nun eşi, Remzi, Rıdvan ve Emin Ümmüşoğlu’nun eşi, Remzi ve Ergül Ümmüşoğlu’nun da oğlu olan Volkan Ümmüşoğlu’nun cenazesi 16 Nisan 2024 Salı günü öğle namazından sonra Lüleburgaz Dernek Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Lüleburgaz Eski Mezarlık’ta toprağa verildi.

Figen Körükçü ve Zuhal Tetik’in de kardeşi olan Volkan Ümmüşoğlu’nun cenazesine Kırklareli Valisi Birol Ekici, CHP Kırklareli Milletvekili Fahri Özkan, Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce, Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, Kırklareli Belediye Başkan Yardımcısı Kürşat Yamaner, Lüleburgaz Müftüsü Sabri Demir, AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Abdussamet Kayalı, CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Ali Can,  Lüleburgaz Kent Konseyi Başkanı Binnur Dinç, Özerler Mahallesi, Barış Mahalle, Gündoğdu Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi ve Güneş Mahallesi’nde bulunan Dernekler ve Spor Kulüpleri’nin Başkanları, Lüleburgazlı muhtarlar ile birlikte yoğun bir katılım oldu.

Hürfikir Gazetesi olarak Merhum’a Allah’tan rahmet, acılı yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.

Ertan BAYER

 

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek