Lüleburgaz Belediyesi’nde sürgün zamanı
AK Parti’den bakanlığa çıkarma
Leyla Keskinkaya hayatını kaybetti
 Babaeski’de bariyere çarpan otomobilin sürücüsü öldü
Bu haber 17 Nisan 2024, Çarşamba 09:07 tarihinde eklendi. 231 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

“SU FATURALARI ÇOK CAN YAKIYOR”

Lüleburgaz’da yaşayan ve esnaflık yapan İbrahim Mumcu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) toplantısında isteklerini sıraladı.
“SU FATURALARI ÇOK CAN YAKIYOR”  

Mumcu çevresinden gözlemlediği sorunları aktardığını söyledi ve talepleri arasında halk buluşması, atık su bedellerinin yüksek olması, belediyenin birden fazla düğün salonu yapması, seyyar satıcılar, barların şehir dışına çıkarılması, Dere ile alakalı çalışmalar, Cumhuriyet, Özerler, Yıldırım Mahallesi’ne daha fazla hizmet yapılması, yoksul ailelere yardım konularının daha fazla mahalleye yayılması gibi durumlar yer aldı.

 

 “Seçimden seçime gördüm”

Mumcu; “Seçimlerde büyük bir başarı sağladık ama bu başarının devam ettirilmesi için belediyemizde bazı şeylerin yapılması lazım. Çevremden duyduklarımı ve gördüklerimi sıralayacağım. Belediye başkanının en az 15 günde bir halk ile buluşmasını istiyorum. Turgutbey Caddesi’nde dükkânım var seçimden seçime gördüm başkanı. Halkın nabzını tutuyorum ve atık su bedelleri baya bir sorun olmuş durumda. Belediye bünyesinde 5 tane düğün salonu yapılmasını istiyoruz. Çünkü gençlerimiz eziliyor. Hangi düğün salonuna gitsek yüksek fiyatlar söylüyorlar. Yazıktır, belediyemizin gücü var. Barların şehir dışına çıkarılmasını istiyoruz. Yağmur suyu sorununun giderilmesi. Seyyar satıcıların kontrol altına alınmasını istiyoruz. Belediye otoparklarının mahalle bazında geliştirilmesini istiyoruz. Özellikle esnafımız araçlarını park edemiyorlar. Belediye önünde dilek kutularının oluşturulmasını ve toplantılarda gözden geçirilmesini istiyoruz. Fakir ailelerinin tespit edilmesini yardımların belirli bir kesime yapılmamasını istiyoruz. Dere, Cumhuriyet, Özerler, Yıldırım Mahallesi’nde hem belediye hizmetleri yetersiz hem de şehir içi minibüsleri gitmiyor. Bu sorunların düzeltilmesini talep ediyoruz” dedi.

İlçe Başkanı Ali Can’da Mumcu’nun önerilerini not aldığını ve gerekli yerlere ileteceğini belirtti.

Barış Can KORKMAZ

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek