KÖYDES SEÇİMLERİ YAPILDI
Vali Ekici, cenaze törenine katıldı
Paranoya  Filmiinin Lüleburgaz çekimleri başladı
“AŞI OLMAYI İHMAL ETMEYİN”
Bu haber 15 Nisan 2024, Pazartesi 09:24 tarihinde eklendi. 366 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İstanbul’dan dönüş yaptı, köyüne muhtar oldu

Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesine bağlı Karakavak Mahallesi (köyü) doğumlu olan Ahmet Koç (73) 1975 yılında ayrıldığını köyüne 45 yıl sonra döndü.
İstanbul’dan dönüş yaptı, köyüne muhtar oldu  

Uzun yol  şoförlüğü yapan ve İstanbul’da yaşayan Ahmet Koç 2020 yılında döndüğü köyü Karakavak’ta önce kendi evini düzenledi.

Daha sonra köyü düzenlemeye başlayan Ahmet Koç, köy sakinlerinin isteği üzerine de 31 Mart 2024 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinde yüzde 51 oy oranı ile Karakavak muhtarı seçildi.

Baş Azası Cengiz Kıyge, Azaları Günay Öz, Ali Eroğlu ve Ahmet Başkır ile çalışmalarını yürüten Ahmet Koç’a Karakavaklılar da deste oldu.

Ahmet Koç’u muhtar seçildikten sonra ilk tebrik eden Müteahhit lakaplı kardeşi Mehmet Koç olurken, bayramda ziyaretine gelen torunu Kaan Koç da yalnız bırakmadı.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek