“DİSİPLİNİ BIRAK SOKAKLARA BAK”
Milletvekili Sarıçam, Orman işçileri ile buluştu
Lüleburgaz yarın sağanak yağışlı
Fahri Özkan’dan “SİSLİ VADİ” açıklaması
Bu haber 09 Nisan 2024, Salı 09:09 tarihinde eklendi. 330 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Recep Çotuk’tan Bayram Mesajı

AK Parti Lüleburgaz İl Genel Meclis Üyesi Recep Çotuk, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Recep Çotuk’tan Bayram Mesajı  

Recep Çotuk yayınladığı mesajında şunları şöyle; “Değerli Lüleburgazlı Hemşehrilerim,

Sizleri en kalbi duygularım ile, hasret ile muhabbet ile selamlıyor, Ramazan Bayramınızı gönülden tebrik ediyorum.

Ramazan Bayramının; Milletimiz, ülkemiz, şehrimiz ve tüm insanlık açısından hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Bir tarafta gönüllerimizi manevi huzuru ile dolduran Ramazan ayını uğurlamanın hüznünü yaşıyor, diğer taraftan asırlık geleneklerimizi diri tutan ve gönüllerimizi birbirine her defasında bağlayan bayramın gelişinin sevincini hissediyoruz.

Bayramlar; milletimizin ve şehrimizin her ferdinin köken ve meşrep ayrımı yapmadan kucaklaştığı, gönül kırgınlıklarının sona erdiği, hasretin vuslata dönüştüğü en değerli zaman dilimleri olarak milli birlik ve beraberliğimizin mihenk taşı olan günlerdir.

Bayram sevincini yaşarken; hastaları, engellileri muhtaçları unutmamak elimizden geldiğince onlara destek olmak her birimizin vicdani sorumluluğu olmak ile birlikte kardeşlik vazifemizdir.

Ayrılıktan, kavgadan, gerginlikten, öfkeden beslenenlere vereceğimiz en güzel cevap böyle anlamlı bir zaman diliminde kardeşlik hukukumuzu olabildiğince arttırmak, aynı topraklarda birbirimizden başka kimsemiz olmadığını anlamak ve bunu idrak ederek kenetlenmemiz olacaktır.

Bu duygu ve düşünceler ile;

Her bir hemşehrime nice hayırlı bayramlar diliyor, sevdikleri ile kucaklaşmak için yollara düşecek vatandaşlarımızın trafik kurallarına uymasını önemle tavsiye ediyorum. 

Bu mübarek gün vesilesi ile dünyanın her tarafında bilhassa İslam dünyasında yaşanan insanlık dramlarının bir an önce son bulmasını temenni ediyor, sevgi ve adalet dolu bir dünyanın temelini Türkiye’mizin atacağına olan samimi inancımı koruyorum.

Bayramınız kutlu olsun!”

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek