“DİSİPLİNİ BIRAK SOKAKLARA BAK”
Milletvekili Sarıçam, Orman işçileri ile buluştu
Lüleburgaz yarın sağanak yağışlı
Fahri Özkan’dan “SİSLİ VADİ” açıklaması
Bu haber 09 Nisan 2024, Salı 09:09 tarihinde eklendi. 305 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

KIRKSEDER Başkanı Alaeddin İkican Ramazan Bayramı’nı kutladı

KIRKSEDER Başkanı Alaeddin İkican Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
KIRKSEDER Başkanı Alaeddin İkican  Ramazan Bayramı’nı kutladı  

İkican mesajında Rahmet, mağfiret ve bereketin en üst noktaya ulaştığı, dua ve ibadet ile geçirdiğimiz 11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayını elimizdeki maddi zenginliği, dilimizdeki güzel sözü ve  gönlümüzdeki sevgiyi herkesle paylaşarak Ramazan Bayramı’na ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bayramlar, mutlulukların paylaşılmasını, birlik, beraberlik, kardeşlik ve dostluk duygularının, anne baba sevgisinin pekişmesini, insanların kaynaşmasını sağlayan çok özel günlerdendir.

Sevinmek kadar sevindirmenin de çok değer kazandığı bu özel günlerde, nefsimizin bizi yönlendirmesine fırsat vermeden kırgınlıkları, dargınlıkları, yetimlerin, gariplerin, kimsesizlerin tebessümüyle, bayram sevincimize onları da ortak etmeliyiz.

Kırklareli Kültür Sanat ve Edebiyatçılar Derneği olarak, Sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde kavgalardan, savaşlardan, afetlerden uzak, birlik ve beraberlik içerisinde bir yaşam dileğiyle KIRKSEDER'e gönül verenlerin, Basın mensuplarımızın, Kırklareli halkının, aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı kutluyor, bayramın tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum.” dedi.

Barış Can KORKMAZ

    

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek