“DİSİPLİNİ BIRAK SOKAKLARA BAK”
Milletvekili Sarıçam, Orman işçileri ile buluştu
Lüleburgaz yarın sağanak yağışlı
Fahri Özkan’dan “SİSLİ VADİ” açıklaması
Bu haber 08 Nisan 2024, Pazartesi 09:23 tarihinde eklendi. 390 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

“Cihan Erem’den ara tatil mesajı

Türkiye genelinde öğrenciler 8 -12 Nisan tarihlerinde 2. Dönem Ara Tatil gerçekleştirilecek.
“Cihan Erem’den ara  tatil mesajı  

Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihan Erdem de ikinci ara tatil nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihan Erdem’in ikinci yarı ara tatil mesajı şöyle;

“Sevgili Öğrenciler!

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 2.Dönem ara tatilini 08-12 Nisan 2024 tarihleri arasında yapacaksınız. Ramazan bayramı ile buluşan  ara tatil sizlere bayramlaşma heyecanını yaşatırken birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularınızın yeşerdiği bu müstesna günlerde bol bol dinlenmenizi, ailelerinizle birlikte keyifli, sağlıklı ve mutlu bir tatil ve bayram geçirmenizi diliyorum.

Ayrıca LGS ve YKS için hazırlanan sınav grubu öğrencilerimizin, bu ara tatili bir fırsat olarak görüp değerlendirdikleri taktirde hedeflerine bir adım daha yaklaşacaklarını belirtmekte fayda görüyorum.

 

Saygıdeğer Veliler!

Geleceğimizi emanet edeceğimiz yavrularınızla aranızdaki muhabbeti artıracak, aile içi iletişiminizi güçlendirecek ev dışında birlikte vakit geçirmeniz hem çocuğunuza hem size en büyük tatil ve bayram hediyesi olacaktır.

 

Kıymetli Meslektaşlarım!

Sizler eğitim sisteminin vazgeçilmez mihenk taşlarısınız. Evlatlarımıza verdiğiniz emek ve mesleğinizi icra etmede gösterdiğiniz özen ile gurur duyuyorum. Ara tatil ile birlikte yaşayacağınız Ramazan bayramınızı kutluyor,  sevdiklerinizle birlikte geçireceğiniz nice bayramlar diliyorum.

 

Bu duygu ve düşüncelerle öncelikle tüm eğitim camiamızın Ramazan bayramını en içten dileklerimle kutluyor, öğrencilerimizin sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir ara tatil geçirmesini temenni ediyorum.”

 

Ertan BAYER                                                                                                        


Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek