Lüleburgaz Belediyesi’nde sürgün zamanı
AK Parti’den bakanlığa çıkarma
Leyla Keskinkaya hayatını kaybetti
 Babaeski’de bariyere çarpan otomobilin sürücüsü öldü
Bu haber 08 Nisan 2024, Pazartesi 09:21 tarihinde eklendi. 182 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’NİN SEÇİLMİŞLERİ MAZBATALARINI ALDI

Türkiye genelinde 31 Mart 2024 Pazar günü yapılan genel seçimlerde seçilenler mazbatalarını aldı.
CHP’NİN SEÇİLMİŞLERİ MAZBATALARINI ALDI  

Lüleburgaz’da 4 Nisan 2024 Perşembe günü AK Partili seçilmişlerin mazbatalarını almalarının ardından 5 Nisan 2024 Cuma günü saat 13.30’da da CHP’li seçilmişler mazbatalarını aldı.

CHP’den Lüleburgaz Belediye Başkanı Seçilen Murat Gerenli, Kontenjan Belediye Meclis Üyeleri Kemal Pektaş, Aytül Çiloğlu, Veli Öner, sıralama ile giren Belediye Meclis Üyeleri Derya Aktan, Umut Kurt, Görkem Şişko, Tamer Ermut, Fikri Şentürk, Gönül Çelik, Hamiyet Gülaçar, İsmet Karabayır, Emrah Arslan, Furkan Çolak, Ahmet Eren Gürtekin, Ayça Cebelli, Recep Ay, Atakan Kozar, Halis Kutlu,  Metin Özkan, Eylül Çoğu, Başak Özkul, Nurgül Erbaş, İsa Akbıyık, Münevver Bilgen ve Ali Deroğlu, İl Genel Meclis Üyeleri Saygun Ersin, Emin Sertkaya, Yeşim Girgin, Nilüfer Erol ve Oktay Benli mazbataların aldı.

CHP’li seçilmişlere CHP Kırklareli İl Başkanı Bora Terzi ile CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Ali Can da eşlik etti.

BELEDİYE MECLİS TOPLANTISI BU AKŞAM

Öte yandan 2024-2029 Dönemi ilk Meclis Toplantısı da 8 Nisan 2024 Pazartesi günü yani bu akşam saat 18.00’de Lüleburgaz Sokullu Hamamı Belediye Meclis Salonu’nda yapılacak.

Toplantı da  Encümen Üyeleri ve İhtisas Komisyonlarına üye seçimi gerçekleştirilecek.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek