“DİSİPLİNİ BIRAK SOKAKLARA BAK”
Milletvekili Sarıçam, Orman işçileri ile buluştu
Lüleburgaz yarın sağanak yağışlı
Fahri Özkan’dan “SİSLİ VADİ” açıklaması
Bu haber 06 Nisan 2024, Cumartesi 09:42 tarihinde eklendi. 1958 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

AK PARTİLİ SEÇİLMİŞLER MAZABATALARINI ALDI

Türkiye genelinde 31 Mart 2024 Pazar günü yapılan seçimlerde Lüleburgaz’dan seçilen il genel meclis üyeleri ve belediye meclis üyeleri mazbatalarını almaya başladı.
AK PARTİLİ SEÇİLMİŞLER MAZABATALARINI ALDI  

Hafta içinde Lüleburgaz Adliye Sarayına giden AK Parti Lüleburgaz İl Genel Meclis Üyesi Recep Çotuk ile AK Parti Lüleburgaz Belediye Meclis Üyeleri Sedat Demir, Celalettin Türkoğlu, Esra Akkuş,  Cafer Yıldız, Sedat Kum ve Ersan İnan mazbatalarını Lüleburgaz İlçe Seçim Hakiminin elinden aldı.

AK Partili seçilmişlere AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Abdussamed Kayalı,  AK Parti Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı Murat Mahir Altan,  AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı eşlik etti.

AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Abdussamed Kayalı yaptığı açıklamada; “AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı olarak 2024-2029 döneminde  bir il genel meclis üyemizler, altı belediye meclis üyemizle Lüleburgaz halkının hizmetinizdeyiz” dedi.

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek