Lüleburgaz Belediyesi’nde sürgün zamanı
AK Parti’den bakanlığa çıkarma
Leyla Keskinkaya hayatını kaybetti
 Babaeski’de bariyere çarpan otomobilin sürücüsü öldü
Bu haber 02 Nisan 2024, Salı 09:16 tarihinde eklendi. 864 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP LÜLEBURGAZ İLÇE BAŞKANI ALİ CAN; “İHANETİ ASLA UNUTMAYACAĞIZ”

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı çalışmalarını “Kırmızı çizgim belediye başkanlığında ön seçim. Belediye başkanlığında ön seçim gelmezse istifa ederim” diyerek gerçekleştiren ancak ön seçim olmayınca da görevde kalmaya devam eden CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Ali Can, “İhaneti asla unutmayacağız” dedi.
CHP LÜLEBURGAZ İLÇE BAŞKANI ALİ CAN; “İHANETİ ASLA UNUTMAYACAĞIZ”  

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) haftalık Pazartesi toplantısı kaldığı yerden devam ediyor.

CHP’de her hafta yapılan halk toplantıları seçimin bitmesi ile birlikte dün yeniden başladı. Kısa süren toplantıda İlçe Başkanı Ali Can ve Belediye Başkanı Murat Gerenli konuşma gerçekleştirdi.

Açılış konuşmasını yapan Ali Can üye ve seçmene teşekkür etti ve seçim sürecinde yaşanan durumlar ile alakalı kısa bir eleştiride bulundu.

Ali Can konuşmasında; “Cumhuriyeti ruhuna ve devrimlerine sahip çıkan tüm Lüleburgazlı hemşerilerimize selam olsun.

Umudu ülkenin 4 bir tarafına serpen Cumhuriyet Halk Partisi var olsun. Ülkemizi aydınlıklara götüren yolda son bir adım kaldı. Ekilen tohumlar fide oldu, fideler çınar olacak, ağaçlar dikip ormanlara kavuşacağız. Rüzgârda dans eden yapraklar gibi yağmura değeceğiz, bir olup mücadelemizi sürdüreceğiz. Hep beraber ülkemizi aydınlığa kavuşturacağız. Korkmayanlar, susmayanlar, teslim olmayanlar, umudunu kaybetmeyenler kazandı.

Kusura bakmasınlar düne kadar çok sakin olmaya çalıştık çünkü bir mücadele içerisindeydik. Fakat o kadar da benim istifamı isteyenlere, foterini koyanlara, arkamızdan her türlü laf edenlere inat görevimizin başındayız. Başkanımızın yanındayız. Herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.

“İhaneti unutmayacağız”

İlçe başkanı Ali Can’ın konuşması büyük bir alkış ile tamamlanırken konuşma sonrası Murat Gerenli kürsüye çıktı ve konuşmasını gerçekleştirdi. Konuşmasında teşekkürlerini sundu ve ihaneti unutmayacağını vurguladı.

Gerenli konuşmasında; “100 yıllık bu ulu çınarın gölgesinde, dede ocağım, baba ocağım. Kendimi bildim bileli ruhumu ve felsefemi burada yaşattığım CHP çatısı altında ikinci kez belediye başkanı seçilmek. Sizlerle birlikte örgütümle beraber halkımızın karşısına çıktığımızda, her türlü ihanete, içimizden bizi parçalamaya çalışılmasına rağmen halkımızdan bu teveccühü görmek, benim partim adına Lüleburgaz’da gurur verici bir gün oldu. Hepinize davamıza olan inancınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Son olarak Lüleburgaz’da herkesi kucaklayacağız. Dün akşam sözünü vermiştim. Lüleburgaz’da sevgiyi büyüteceğiz, dayanışmayı büyüteceğiz, dostluğu büyüteceğiz. Ama ihaneti unutmayacağız. Bu ulu çınarın gölgesinde kuruluşun ve kurtuluşun partisi CHP’de ülkemizde bu kadar güzel bir umut ışığı yanmaya başlamışken. CHP’nin yükselişi umudu ve değişimin güzelliği her yana yansımışken, burada kişisel hırsları için aklın, ahlakın ve davanın dışına düşenleri ben affetmiyorum arkadaşlar. Uzun yıllardır çocukları işe giremeyenler, devlet kapısında sürünenler CHP’liler. Buna rağmen biz asla yolumuzdan vaz geçmedik. Davamızdan vaz geçmedik. Yolumuz belli. Bu ülkede özgürlüğü, adaleti, fırsat eşitliğini, emeğin önceliğini ve bütünlüğünü sağlayana kadar, Atatürk ilke ve devrimlerini ve Cumhuriyetin kurucu değerlerinin arkasında sonuna kadar duracağız. Cesur yürekler bizleriz. Korkmayanlar bizleriz. Demokrasiye ve ülkenin geleceğine sahip çıkanlar bizleriz. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Hepinizi tertemiz alınlarınızdan öpüyorum.” dedi ve sözlerini tamamladı.

Ardından yöneticiler, üyeler ve kazanan isimler ilçe binası önünde birlikte zafer pozu verdiler.

Barış Can KORKMAZ

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek