“DİSİPLİNİ BIRAK SOKAKLARA BAK”
Milletvekili Sarıçam, Orman işçileri ile buluştu
Lüleburgaz yarın sağanak yağışlı
Fahri Özkan’dan “SİSLİ VADİ” açıklaması
Bu haber 01 Nisan 2024, Pazartesi 09:35 tarihinde eklendi. 682 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Vali Ekici, kütüphane haftası etkinliğine katıldı

Kırklareli Valisi Birol Ekici, 60. Kütüphane Haftası münasebetiyle İl Halk Kütüphanesinde düzenlenen programa katıldı…
Vali Ekici, kütüphane haftası etkinliğine katıldı  

Kırklareli Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “Valimiz Sayın Birol Ekici, 60. Kütüphane Haftası münasebetiyle 27 Mart 2024 Çarşamba günü Kırklareli İl Halk Kütüphanesinde düzenlenen programa katıldı.

Valimiz Sayın Birol Ekici öğrencilerimiz ile kitap okudu…

Kütüphane Haftası münasebetiyle düzenlen program kapsamında İl Halk Kütüphanemizi ziyaret eden Valimiz Sayın Birol Ekici program öncesinde Kütüphanemizde öğrencilerimiz ile birlikte bir süre kitap okudu.

En çok kitap okuyan ve yarışmalarda dereceye giren öğrenciler ödüllerini aldı…

Valimiz Sayın Birol Ekici, 60. Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen programda yaptığı konuşmada, bireylerin kendini geliştirmesi için kitap okumanın önemli belirtti. Kırklareli'nde kütüphanesi bulunmayan ilçe kalmadığını ifade eden Valimiz Sayın Birol Ekici, tüm vatandaşlarımızı kütüphanelere davet etti. Kütüphaneye gidemeyen çocuklara da gezici kütüphane ile ulaşıldığının altını çizerek, "Günde en az 4 veya 5 saat kitap okumamız gerekiyor. Özellikle çocuklarımıza daha çok kitap okumayı, insanlarımıza da daha çok okumayı tavsiye ediyorum."dedi.

Konuşmalarının ardından Valimiz Sayın Birol Ekici, yıl boyunca en çok kitap okuyan öğrencilerimiz ile kompozisyon ve resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi.” Denildi.

Ertan BAYER

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek