“DİSİPLİNİ BIRAK SOKAKLARA BAK”
Milletvekili Sarıçam, Orman işçileri ile buluştu
Lüleburgaz yarın sağanak yağışlı
Fahri Özkan’dan “SİSLİ VADİ” açıklaması
Bu haber 01 Nisan 2024, Pazartesi 09:34 tarihinde eklendi. 314 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yasadışı göçmenlere 5 operasyon, 13 olay

Kırklareli İl Jandarma Komutanlığınca, düzensiz göçün önlenmesi ve kayıt dışı göçmenlerin sınır dışı edilmesi kapsamında 15-21 Mart 2024 tarihleri arasında operasyonlar ve önleyici devriye faaliyetleri gerçekleştirildi.
Yasadışı göçmenlere 5 operasyon, 13 olay  

5 Operasyon ve 13 Olay gerçekleştirildi.

Yürütülen faaliyetler kapsamında yasadışı yollardan yurt dışına çıkmaya çalışan 111 düzensiz göçmen yakalandı ve bu şahıslara organizatörlük yaptığı tespit edilen 8 şüpheli şahıs gözaltına alındı. Adli makamlarca şüpheli şahıslardan 4’ü tutuklandı.

Olaylarda kullanılan 6 araca da el konuldu.        

Yapılan açıklamada; “Vatandaşlarımızın huzur ve güveni için mesai mefhumu gözetmeksizin 7/24 esasına göre suç işlenmesinin önlenmesi ve suçluların yakalanması çalışmalarına devam edilmektedir.” denildi.

Barış Can KORKMAZ

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek