Belediye Meclisi olağanüstü toplantısını gerçekleştirdi
Engellilerin önüne bir engel daha
Burak Tunçkol’dan Azerbaycan Kültür Ateşesi’ne ziyaret
Bu haber 01 Nisan 2024, Pazartesi 09:34 tarihinde eklendi. 708 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz’da vizyondaki filmler

Lüleburgaz’da bulunan Cinemapink salonlarında vizyonda 6 film bulunuyor.
Lüleburgaz’da vizyondaki filmler  

39 AVM’de bulunan Cinemapinkte şu anda gösterimde olan filmler şu şekilde;

Winnie The Pooh, Güneşi Söndürmem Gerek, Tay 2, Hüddam 4, Dune-Çöl Gezegeni, Hayalet Avcıları.

Dune Çöl Gezegeni; Dune Çöl Gezegeni Bölüm İki - Dune 2 filminde, Paul Atreides (Timothée Chalamet) Arrakis gezegeni için mücadeleye devam ediyor ve Fremen halkının liderliğini üstleniyor. Paul, Harkonnen ailesinin saldırısından kurtulduktan sonra, Fremenlerle birlikte yaşamaya başlar. Fremenlerin yardımıyla, Arrakis'in kontrolüne yeniden sahip olmak ve evrenin kaderini değiştirmek için mücadele eder. Paul, Arrakis gezegeninin Fremen halkı tarafından Mesih olarak kabul edilir. Fremen'ler, Paul'ün liderliğinde Arrakis gezegenini özgürleştireceklerine ve galakside eşitlik ve adaleti sağlayacaklarına inanırlar. 2021 yapımı Dune Çöl Gezegeni filminin doğrudan devamı niteliğinde olan Dune Çöl Gezegeni Bölüm İki, Frank Herbert'in 1965 yılında yazdığı aynı adlı romanın iki bölümlük uyarlamasının ikincisidir ve kabaca kitabın ikinci yarısını kapsamaktadır. Bu, Villeneuve tarafından yönetilen, senaryosunu Villeneuve, Jon Spaihts ve Eric Roth'un yazdığı, bir Amerikan epik bilim kurgu filmi.  

Oyuncular

Filmin oyuncu kadrosunda: Timothée Chalamet - Paul Atreides, Zendaya Coleman - Chani, Rebecca Ferguson - Leydi Jessica Atreides, Javier Bardem - Stilgar, Stellan Skarsgård - Baron Vladimir Harkonnen, Jason Momoa - Duncan Idaho, Florence Pugh - Prenses Irulan Corrino, Austin Butler - Feyd-Rautha Harkonnen, Josh Brolin ise Gurney Halleck rolünde bulunuyor.

Hayalet Avcıları-Ürperti; Orijinal Hayalet Avcıları ekibinin de dahil olduğu film Hayalet Avcıları: Ürperti, kadim şeytani bir gücün hapsolduğu yerden kurtulmasıyla yeryüzünü dondurmasını ve Hayalet Avcıları ekibinin bu tehlikeye karşı mücadelesini konu ediniyor.

Spengler ailesi, hayaletleri bir sonraki seviyeye taşımak için çok gizli bir araştırma laboratuvarı geliştiren asıl Hayalet Avcıları ile ekip oluşturmak için her şeyin başladığı yere, ikonik New York City itfaiyesine geri döner. Ancak eski bir eserin keşfi şeytani bir gücü serbest bıraktığında evlerini korumak ve dünyayı ikinci bir Buzul Çağı’ndan kurtarmak için yeni ve eski Hayalet Avcıları güçlerini birleştirmelidir. 

 

Winnie The Pooh; Winnie The Pooh Kan ve Bal 2, Yüz Dönüm Ormanı’nda yaşanan cinayetlerden sonra kaçmayı başaran Christopher’ın etrafında gelişen olayları konu alıyor.

Birçok kişi cinayetlerin Christopher tarafından işlendiğine inanır. Yaşanan dehşet üzerine terapiye başlayan genç adam geçmişiyle ilgili büyük sırlar olduğunu öğrenir. Bu arada intikam için geri dönme planları yapan Winnie ve Piglet bu kez Tigger ve Owl’u da yanında getirir. Büyük hesaplaşma için ormana dönen kahramanlar Christopher’ı öldürmek için her şeyi yapmaya hazırdır.

Güneşi Söndürmem Gerek; Güneşi Söndürmem Gerek, sevgilisinin kaybıyla hayatı alt üst olan Umut'un hayatına odaklanıyor. Umut, kendisi için mükemmel olabilecek bir hayat süren bir gençtir. Ancak onun hayatı, hayatındaki en değerli varlığı sevgilisi Anıl'ı kaybetmesiyle alt üst olur. Büyük bir yıkıma uprayan Umut, hayatına kaldığı yerden devam etmekte zorlanır. Ancak bu sırada hiç beklemediği bir gerçekle karşı karşıya kalıp, onunla yüzleşmek zorunda kalır.

Tay 2; Tay 2: Ebabil Takımı, ulak atı olmaya çalışan Tay'ın hikayesini konu ediyor. Tay'ın en büyük hayali, annesi Şiraz'ın izinden giderek bir ulak atı olmaktır. Bu amaçla Tay, Kudüs'ten Mekke'ye macera dolu bir yolculuğa çıkar. Ulak atı olmak için yeteneklerini geliştirmeye çalışan Tay’ın bu sırada annesi Şiraz ile yaşadığı zorluklar ve karşılaştığı kötü adamlar, onun hedefine daha çok bağlanmasını sağlar. Bu sırada önemli bir belgeyi ele geçiren Tay, belgeyi Mekke’deki Komutan Ammara’ya ulaştırmaya çalışırken kendisini türlü olayların içerisinde bulur.

Hüddam 4;  Hüddam 4: Ahmer, uzun süredir istemelerine rağmen çocuk sahibi olamayan Erdem ve Gonca çiftinin, bir hocaya danıştıktan sonra yaşadıklarını konu ediniyor.

Barış Can KORKMAZ

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek