Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nde randevu sıkıntısı
TRAKYAKA Yönetim Kurulu Toplantısı Kırklareli'nde yapıldı
Paranoya  Ekibi  Lüleburgaz’a  geldi
Havuzsuz Lüleburgaz için çalışanlar var..!
Bu haber 28 Mart 2024, Perşembe 09:12 tarihinde eklendi. 189 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı

Kırklareli Valisi Birol Ekici, Jandarma personeli ile iftar programında bir araya geldi.
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı  

Kırklareli Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “Valimiz Sayın Birol Ekici, 25 Mart 2024 Pazartesi akşamı Cumhuriyet Başsavcısı Hazım Aslancı, Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Şengörür, İl Emniyet Müdürü Sinan Çamuroğlu ve Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Cemalettin Akyüz ile birlikte İl Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.

Valimiz Sayın Birol Ekici, vatandaşın can ve mal güvenliği için gece gündüz demeden çalışan güvenlik güçlerine teşekkür etti.

Jandarma personeli ile iftar yapmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Valimiz Sayın Birol Ekici, ramazan ayında birlik, beraberlik ve hoşgörü duygularının yoğunlaştığını ifade etti.

Valimiz Sayın Birol Ekici’nin konuşmalarının ardından dualar edilerek, oruçlar açıldı.” Denildi.

Ertan BAYER

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek