Şike operasyonunda Adli Kontrol Şartı çıktı
Sendika temsilcileri belli oldu
Liselerarası İngilizce Münazara Yarışması gerçekleşti
Yarın elektrik kesintisi var
Bu haber 28 Mart 2024, Perşembe 09:11 tarihinde eklendi. 201 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

“MAHALLE BASKISINA BOYUN EĞMEYİN”

DEVA Partisi Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı Serhat Ö. Paksoy yaptığı açıklamada; “Oy kullanmak isteyen vatandaşlar mahalle baskısına maruz kalıyor. Lüleburgaz’da seçimleri Emin Halebak, Murat Mahir Altan ve Murat Gerenli’den başkası kazanamaz. O nedenle başka adaylara oy vermeyelim şeklinde düşündürülüyor. Vatandaşlarımız mahalle baskısı altından kalmasın hangi adayı beğeniyorlarsa O’na oy atsınlar” dedi.
“MAHALLE BASKISINA BOYUN EĞMEYİN”  

Lüleburgazlılar’a “MAHALLE BASKISINA BOYUN EĞMEYİN” şeklinde seslenen DEVA Parti Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı Serhat Ö. Paksoy; “Lüleburgaz’da 31 Mart 2024 Pazartesi günü 3’ü bağımsız olmak üzere toplam 18 belediye başkan adayı seçime girecek. Bence bu adayların hepsinin kazanma şansı var. Bunu bazı kişilerin söylemleri değil sandık belirler. Seçmenlerin tercihi belirler. Bu nedenle ben Lüleburgazlılar’a diyorum ki kimsenin baskısı atlına girmeyin beğendiğiniz, sevdiğiniz adaya oy verin diyerek açıklamasını devam ettirdi.

Belediye Başkan Adayı Paksoy, 31 Mart 2024 tarihinde sandığa girecek olan tüm belediye başkan adaylarına il genel meclis üyesi adaylarına, belediye meclis üyesi adaylarına, muhtar adaylarına ve aza adaylarına başarılar “ diledi.

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek