Şike operasyonunda Adli Kontrol Şartı çıktı
Sendika temsilcileri belli oldu
Liselerarası İngilizce Münazara Yarışması gerçekleşti
Yarın elektrik kesintisi var
Bu haber 19 Mart 2024, Salı 09:13 tarihinde eklendi. 404 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Murat Gerenli’ye Hindistan’dan büyük destek

Lüleburgaz’da bulunan sosyal medya sahipleri 17 Mart 2024 Pazar günü Belediye Başkan Adayları ile ilgili sosyal medyada anket başlattı.
Murat Gerenli’ye Hindistan’dan büyük destek  

Ankette Emin Halebak birinci, Murat Mahir Altan ikinci Murat Gerenli üçüncü giderken birden Murat Gerenli için toplu oy kullanılmaya başlandı ve Murat Gerenli birinciliğe oturdu.

Anketi başlatan hesaplar inceleme yatıkları zaman Murat Gerenli’ye destek veren hesapların Hindistan’da üretildiği ve Hindistan kaynaklı olduğu tespit edili.

Bu bilgiler sosyal medyada alay konusu oldu.

Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli’ye destek verilmesini sosyal medyada yorumlayan vatandaşlar; “Murat Başkan’a Lüleburgaz’dan fazla destek gelmese de Hindistan tam kadro yanında. Gerçi kendisi Hindistan’da değil Endonezya’nın Bali adasına gitmişti. Hindistan’ı ne ara bağladı anlayamadık.  Hindistan’da 1,5 milyar insan var. Anketteki destek sandığa yansırsa Murat Başkan sandıkları patlatır” dediler.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek