Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 18 Mart 2024, Pazartesi 09:34 tarihinde eklendi. 405 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

“LÜLEBURGAZ’DA ATAMAYI İL BAŞKANLIĞI MI İSTEDİ?”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel 14 Mart 2024 Perşembe günü KRT’ye konuk oldu.
“LÜLEBURGAZ’DA ATAMAYI İL BAŞKANLIĞI MI İSTEDİ?”  

Burada ön seçimlerle ilgili Kırklareli’nden örnek veren Özgür Özel; “Ön seçim yapmak üzere yetkiyi örgütlerimize verdik.260’ı niyet ettiler 199’un ön seçim oldu. Örneğin, Kırklareli. İl Başkanlığı bir ilçe hariç Lüleburgaz herhalde. Bir ilçe hariç tamamında ön seçim istedi. Tamamında ön seçim yaptık. Biz eğer bir il ön seçim istiyorsa sen ön seçim falan yapamazsın demedik. Ama illerde şöyle bir oluyor. Ön seçimde adaylar birbirine girip bir daha konuşmuyorlar. Gelin onları uzlaştıralım. Gelin siz görüşün…”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in bu açıklaması ile CHP Kırklareli İl Başkanı Avukat Bora Terzi’nin “15 Ocak 2024 Pazartesi günü CHP Pazartesi toplantısında söylediği “Biz ön seçim istedik. Genel Merkez atama yaptı” cümlesi birbirini tutmadı.

O toplantıya CHP Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı olarak katılan şimdi ise Lüleburgaz Bağımsız Belediye Başkan Adayı olan Serap Ürün’ün “Bora Terzi burada ön seçim diyor. Ankara’da atama istiyor” sözlerini akla getirdi.

Serap Ürün böyle konuşunca sözleri Bora Terzi tarafından kesilmişti.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek