Belediye Meclisi olağanüstü toplantısını gerçekleştirdi
Engellilerin önüne bir engel daha
Burak Tunçkol’dan Azerbaycan Kültür Ateşesi’ne ziyaret
Bu haber 28 Şubat 2024, Çarşamba 09:15 tarihinde eklendi. 1363 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bağımsız Belediye Başkan Adayı Serap Ürün; “Lüleburgaz’ı marka kenti yapacağım”

Lüleburgaz Bağımsız Belediye Başkan Adayı Serap Ürün, 2. Projesini açıkladı. Lüleburgaz Bağımsız Belediye Başkan Adayı Serap Ürün gazetemize yaptığı açıklamada; “Lüleburgaz’ı marka kenti yapacağız” dedi.
Bağımsız Belediye Başkan Adayı Serap Ürün; “Lüleburgaz’ı marka kenti yapacağım”  

Serap Ürün; “DEĞERLİ LÜLEBURgAZ HALKI 2.PROJEM İLE KARŞINIZDAYIM; LÜLEBURGAZ HALKININ BEKLENTİSİ OLAN " DERE PROJESİ" İLE KARŞINIZDAYIM. Bugüne kadar LÜLEBURGAZ DERESİNİN ıslahı, temizliği, çevre kirliliği kim tarafından ve nasıl yapılacağı ortada kalmış ,yapılmamış, ihmal edilmiş ve sahiplenilmemiştir. Bu durum Lüleburgaz halkını yeterince rahatsız etmiş, meşgul etmiştir. Bu sorunu ortadan kaldırmak, LÜLEBURGAZ DERESİNİ fabrika atıklarının bağlantı noktasından DURAK MAHALLESİNE kadar ıslahı, dizaynı ,temizliği Belediye tarafından yapılacak ve yanlarına yürüyüş yolları, dinlenme alanları konacaktır. Derenin altından geçirilecek dereye bağlı fabrika atıkları, fabrikalar tarafından belli ki arıtmaları 24 saat çalıştırılmıyor. Bunun için fabrikalar zorlanacak arıtma çalışanları Belediye tarafından SIKI DENETLENECEK ve fabrika atıklarından gelen temiz olmayan sular ayrı bir BORU HATTI ile dere suyuna karışmadan taşınacaktır. Buradan ÇOK DEĞERLİ LÜLEBURGAZ HALKINA DUYURUYORUM.LÜLEBURGAZ İÇİN ÇALIŞANIN KAZANACAĞI BİR SEÇİM OLSUN.BENİMLE LÜLEBURGAZI’MIZI YENIDEN YARATMAYA,YAŞATMAYA VARMISIN / YOKMUSUN

 VE SİZE SÖZ VERİYORUM ",LÜLEBURGAZ’ I MARKA KENTİ YAPACAĞIM " BAĞIMSIZ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI         SERAP ÜRÜN 2.PROJEM,LÜLEBURGAZ HALKININ BEKLENTİSİ OLAN " DERE PROJESI" ILE KARSİNİZDAYİM.  Bu güne kadar LÜLEBURGAZ DERESİNİN ıslahı, temizliği, çevre kirliliği kim tarafından ve nasıl yapılacağı ortada kalmış, yapılmamış ,ihmal edilmiş ve sahiplenilmemiştir. Bu durum Lüleburgaz halkını yeterince rahatsız etmiş, meşgul etmiştir .Bu sorunu ortadan kaldırmak LÜLEBURGAZ DERESİNİ fabrika atıklarının bağlantı noktasından DURAK MAHALLESİNE kadar ıslahı, dizaynı , temizliği Belediye tarafından yapılacak ve yanlarına yürüyüş yolları, dinlenme alanları konacaktır. Derenin altından geçirilecek dereye bağlı fabrika atıkları, fabrikalar tarafından belli ki arıtmalar 24 saat çalıştırmıyor. Bunun için fabrikalar zorlanacak arıtma çalışanları Belediye tarafından SIKI DENETLENECEK ve fabrika atıklarından gelen temiz olmayan sular ayrı bir BORU HATTI ile dere suyuna karıştırmadan taşınacaktır.  Buradan COK DEGERLI LÜLEBURGAZ HALKINA DUYURUYORUM. LÜLEBURGAZ İÇİN ÇALIŞANA NİN KAZANACAĞI BİR SEÇİM OLSUN.BENİMLE LULEBURGAZ IMIZI YENİDEN YARATMAYA,YASATMAYA VARMISIN / YOKMUSUN  VE SİZE SÖZ VERİYORUM "LÜLEBURGAZ’I MARKA KENTİ YAPACAĞIM”  Diyerek açıklamasını tamamladı.

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek