Belediye Meclisi olağanüstü toplantısını gerçekleştirdi
Engellilerin önüne bir engel daha
Burak Tunçkol’dan Azerbaycan Kültür Ateşesi’ne ziyaret
Bu haber 28 Şubat 2024, Çarşamba 09:14 tarihinde eklendi. 281 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

“Vaat değil hedeflerimiz”

Gençlik Mahallesi Muhtar Adayı Öğretmen Çiğdem Öz seçim çalışmalarına devam ederken vaatlerini de sıralamaya devam ediyor.
“Vaat değil hedeflerimiz”  

Öz, farklı konularda proje ve fikirlere değinerek, bunların birer vaat değil hedef olduğunu vurguladı.

Adayın hedeflerini şu şekilde sıraladı;  “1. Mahalle kadınlarımızın sosyalleşebileceği, kültürlenebileceği ortam ve mekânlar yaratacağız.

2. Hiç bir vatandaşımızı ayırmadan, yaşlı ve bakımına ihtiyacı olan vatandaşlarımız tespit edilerek bakım ve rehabilitasyonları için gerekli kurumlar ile koordinasyon kuracağız.

3. Gelişmişliğimize ve duyarlılığımıza yakışacak şekilde engelli vatandaşlarımız için daha yaşanılası bir mahalle yaratarak tüm ülkemize örnek olacağız. Engellilere özel bir park yapılması için de gerekli mücadeleyi vereceğiz.

4. Kültür faaliyetleri kapsamında özellikle kadınlarımız tarafından desteklenen gezi faaliyetlerini öne çıkararak, profesyonel geziler düzenleyeceğiz.

5. Mahalle hijyeni ve olası doğal afetler ile ilgili belediye ve ilgili kurumlarla ortaklaşa çalışarak vatandaşı bilinçlendirmeye yönelik eğitim ve tatbikatlar düzenleyeceğiz.

6. Belediyemizin de desteklediği projelerden olan geri dönüşümü arttırmak amacıyla bilinçlendirme eğitimleri vererek geri dönüşüme en fazla katkıyı sağlayan mahalle olarak geleceğe imzamızı bırakacağız.

7. Sokak hayvanlarımız için ise gerçekçi beslenme noktaları kurarak bunların takibini yapacağız ve hastalık, açlık gibi sorunlar ile ilgilenen sivil toplum kuruluşları ile işbirliği yaparak can dostlarımız ile huzurlu bir mahalle yaratacağız.

8. Maddi zorluklar yaşayan vatandaşlarımız için gerekli yerlere başvurarak destek ve yardım talebinde bulunacağız. Öğrencilerimiz için burs desteği sağlanması adına eğitimci bakış açımızla gereken mücadeleyi vereceğiz. Ancak tüm bu burs ve yardımlar gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacaktır.”

“Yetkimiz olmadan hedeflerimize ulaştık”


Son olarak Muhtar Adayı Çiğdem Öz geçen seçimde sözünü verdiği projelerden biri ile alakalı konuşarak; “Geçen dönem hedeflerimizden olan çocuk parklarına güvenlik kamerası projemiz belediyemiz tarafından gerçekçi bir ihtiyaç olarak görülmüş ve yapılmıştır. Yetkimiz olmadan hedeflerimize ulaştığımızı görmek bizim için bir gururdur.” diyerek sözlerini tamamladı.
Barış Can KORMAZ

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek