“DİSİPLİNİ BIRAK SOKAKLARA BAK”
Milletvekili Sarıçam, Orman işçileri ile buluştu
Lüleburgaz yarın sağanak yağışlı
Fahri Özkan’dan “SİSLİ VADİ” açıklaması
Bu haber 27 Şubat 2024, Salı 09:25 tarihinde eklendi. 553 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz’da tarihe geçti

Belediye Başkan Adayı M. Mahir Altan, ilk projesini göreve gelmeden çözdü
Lüleburgaz’da tarihe geçti  

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı M.  Mahir Altan, seçim vaatleri arasında yer alan ‘Çevre yolu’ projesini göreve gelmeden çözdü.

Geçtiğimiz günlerde seçim bürosu açılışına katılan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’dan ‘Çevre Yolu’ projesinin onayını alan AK Parti Belediye Başkan Adayı M. Mahir Altan, kentte göreve başlamadan ilk projesini hayata geçiren ilk isim oldu.

Lüleburgaz Çevre Yolu’nun bölge için hayati önem taşıdığına dikkat çeken Başkan Adayı Altan, “Mevcut belediye yönetiminin ihmallerinden dolayı her yıl çok sayıda vatandaşımızın can verdiği, çevre yolunun yapılması için tüm bürokratik engelleri kaldırdık. Ulaştırma Bakanımız Abdulkadir Uraloğlu’nun ilçemiz ziyaretimizde 2024 yılı için çevre yolu sözünü aldık. Kentinize kayır olsun” dedi.

Yaren SEZEN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek