“DİSİPLİNİ BIRAK SOKAKLARA BAK”
Milletvekili Sarıçam, Orman işçileri ile buluştu
Lüleburgaz yarın sağanak yağışlı
Fahri Özkan’dan “SİSLİ VADİ” açıklaması
Bu haber 27 Şubat 2024, Salı 09:25 tarihinde eklendi. 316 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Serhat Paksoy basınla buluştu

Deva Partisi Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı ODTÜ Mezunu Makine Mühendisi Serhat Ö. Paksoy, 24 Şubat 2024 Cumartesi günü Lüleburgaz’da bulunan yerel gazete, ajans ve sosyal medya temsilcileri ile akşam yemeğinde buluntu.
Serhat Paksoy basınla buluştu  

Saat 18.00’de Miyensera Cafe’de gerçekleştirilen toplantıda Serhat Paksoy, neden aday olduğunu ve projelerini anlattı.

Lüleburgaz’da bulunan sorunların artık kriz halinde geldiğini de belirten Serhat Paksoy; “Lüleburgaz’da yüksek su faturaları, bozuk yollar, bakılamayan sokak hayvanları, ulaşılamayan ihtiyaç sahipleri, sahipsiz bırakılan gençler, beşe bölünmüş belediye binası, bir türlü ulaşılamayan belediye hizmetleri, evlerine terk edilmiş ve yalnız bırakılmış yaşlılarımız büyük sorun yaratıyor. Bu nedenle Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı oldum.  Göreve geldiğim zaman Lüleburgaz’da faturaların yüksek gelmesine neden olan Katık Atık Bedeli ve Atık Bedeli düşürülecek, belediye hizmetleri acilen tek hizmet binasında toplanacak, sokak hayvanları sorununa acilen çözüm bulunacak ve kent ormanı içinde büyük bir hayvan parkı ve hayvan hastanesi kurulup Lüleburgaz sokaklarında ki sokak hayvanları hayanın son gününe kadar burada misafir edilecek ve en iyi şekilde bakılacak. Evlerinde yalnız yaşamak zorunda kalan yaşlılarımızın evde bakım hizmetleri ve ev temizlikleri belediyemiz tarafından yapılacak. İhtiyaç sahiplerine hemen ulaşılıp ihtiyaçları giderilecek. İş arayan gençler işverenle buluşturulacak. Yurt dışına eğitim almak ve veya kariyer yapmak isteyen öğrencilerin ve gençlerin önü açılacak, destek olunacak.” Dedi.

Serhat Paksoy’a Belediye Meclis Üyesi adayları da eşlik etti.

SEÇİM KAMPANYAMI KENDİ PARAMLA YAPIYORUM

Lüleburgaz’da seçim kampanyasını kendi parası ile yaptığını da belirten Deva Partisi Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı Serhat Paksoy yaptığı açıklamada; “Lüleburgaz’da belediye başkan adaylarının kimisi belediye desteği ile kimisi devlet desteği ile kimisi ile esnaf desteği ile seçim kampanyasını yürütüyor. Ben ise seçim kampanyamı kendi param ile gerçekleştiriyorum.” Diyerek açıklamasını tamamladı. 

Basın mensupları ile karşılıklı sohbet eden Deva Partisi Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı Serhat Ö. Paksoy, program sonunda basın mensuplarına Kandil Simidi ve Lokum hediye edip Beraat Kandili’ni kutladı.

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek