Belediye Meclisi olağanüstü toplantısını gerçekleştirdi
Engellilerin önüne bir engel daha
Burak Tunçkol’dan Azerbaycan Kültür Ateşesi’ne ziyaret
Bu haber 26 Şubat 2024, Pazartesi 09:09 tarihinde eklendi. 369 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Şekerbank’tan esnafın yüzünü güldüren protokol

Şekerbank, esnafın kapısı hep açık kalsın diye oluşturduğu “Kapımız Esnafa Açık” platformu kapsamında Lüleburgaz Lokantacılar ve Köfteciler Esnaf Odası ile iş birliği protokolü imzaladı.
Şekerbank’tan esnafın yüzünü güldüren protokol  

Protokol, Şekerbank Lüleburgaz Şube Müdürü Murat Ergül ile Lüleburgaz Lokantacılar ve Köfteciler Esnaf Odası Başkanı Nihat Yaman arasında 23 Şubat 2024 Cuma günü Lüleburgaz Lokantacılar ve Köfteciler Esnaf Odası’nda düzenlenen bir törenle imzalandı. 

Şekerbank, iş birliği ile Lüleburgaz Lokantacılar ve Köfteciler Esnaf Odası’na üye esnaf müşterilerinin 100 bin TL’ye kadar olan nakit ihtiyacını 36 aya varan vade, 3 ay anapara ödemesiz dönem seçeneği ve avantajlı faiz oranları ile karşılayacak.

 Eş zamanlı olarak esnaf müşteriler, işinin başından ayrılmadan bankanın mobil uygulaması Şeker Mobil üzerinden kolaylıkla kredi başvurusu yapabilecek.

 Ayrıca kampanya çerçevesinde esnafa EFT, havale ve FAST işlemleri ücretsiz sunulurken, uzaktan dijital olarak müşteri olan yeni esnaf müşteriler 12 ay POS aidat bedelinden de muaf tutulacak. 

Murat Ergül: “Esnafımızın hayatını kolaylaştırmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz”

Şekerbank Lüleburgaz Şube Müdürü Murat Ergül şunları söyledi: “Esnaflar, ülkemizin ekonomik dengesinin sağlanmasında önemli bir role sahip. Esnafımızın kapılarının her koşulda açık kalması ve beraberinde ülke ekonomisinin canlanması için “Kapımız Esnafa Açık” platformu kapsamında avantajlı ürün ve hizmetlerimizi Lüleburgaz Lokantacılar ve Köfteciler Odası’na üye esnafın hizmetine sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Müşterilerini anlayarak her koşulda onların yanında olan bir banka olarak, esnafımızın hayatını kolaylaştıracak finansal çözümler geliştirmeye devam edeceğiz.”

 

Nihat Yaman: “Şekerbank yöneticilerine ve çalışanlarına destekleri için teşekkür ediyoruz”

İş birliği protokolü ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Lüleburgaz Lokantacılar ve Köfteciler Esnaf Odası Başkanı Nihat Yaman ise: “Esnafa verilecek her destek bizim için önemli. Bu kapsamda, Şekerbank ile gerçekleştirdiğimiz ve esnafımıza özel avantajlar sunan bu iş birliğinin esnafımız için çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Bu destek paketinin ilerleyen zaman içerisinde daha da artırılarak esnafımızın işlerini büyütmesine katkı sağlamasını umuyor, Şekerbank yöneticilerine ve çalışanlarına destekleri için teşekkür ediyoruz.” dedi. 

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek