Lüleburgaz Lisesi 30. Kez buluşuyor
Komisyon başkanları belli oldu
CHP, ÜYE OLMAYAN VATANDAŞALARI DİSİPLİNE VERDİ
Bu haber 22 Şubat 2024, Perşembe 09:10 tarihinde eklendi. 633 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Murat Gerenli’nin listesi belli oldu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın Yerel Seçimlerle ilgili listesi belli oldu.
Murat Gerenli’nin listesi belli oldu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın Yerel Seçimlerle ilgili listesi belli oldu.

 

2019-2024 Döneminde olan isimlerden bir çoğu yeni listede yer almadı. Yeni listede kontenjan belediye meclis üyesi listesi ile tek sayılara konan isimleri Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerneli ile örgüt belirlerken çift sayılara da ön seçimden çıkan isimler yerleştirildi. Sıralama yapılırken kadın ve genç kontenjanına da dikkat edildi.

İşte CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın Belediye Başkanı ve Meclis Listesi;

Belediye Başkan Adayı: Murat Gerenli, Başkan Kontenjanı: Aytül Çiloğlu, Kemal Pektaş, Veli Öner

Belediye Meclis Üyesi Adayları: 1-Derya Aktan-Endüstri Mühendisi, 2-Umut Kurt (ön seçimden)-Avukat, 3-Görkem Şişko-Makine Mühendisi, 4-Tamer Ermut  (ön seçimden) -Jeoloji Mühendisi, 5-Fikri Şentürk-Mimar, 6-Gönül Çelik (ön seçimden) -Esnaf, 7-Hamiyet Gülaçar-Emekli, 8-İsmet Karabayır (ön seçimden) -Nakliyeci, 9-Emrah Arslan-Avukat, 10-Furkan Çolak (ön seçimden) -Öğrenci, 11-Ahmet Eren Gürtekin-Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir, 12-Ayça Cebelli  (ön sçeimden) -Mimar, 13-Recep Ay-Muhasebeci, 14-Atakan Kozar  (ön seçimden) -İşçi, 15-Halis Kutlu-Emekli Öğretmen, 16-Metin Özkan (ön seçimden) -Esnaf, 17-Eylül Çoğu-İnşaat Mühandisi, 18-Başak Özkul  (ön seçimden)-Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir, 19-Nurgül Erbaş-Ev Kadını, 20-İsa Akbıyık  (ön seçimden) -Emekli, 21-Münevvet Bilgen-Emekli, 22-Ali Deroğlu (ön seçimden)-Makine Mühendisi, 23-Ali Aydemir-Esnaf, 24-Nefise Nur Sakallı  (ön seçimden) - Ev Kadını, 25-Tunahan Çetin-Avukat, 26 –Mustafa Kemal Özbek (ön seçimden) -Uzman Doktor, 27-Göksel Akkoç-Emekli 28-Erdem Uğurlu (ön seçimden) -Emekli

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek