Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 15 Şubat 2024, Perşembe 09:15 tarihinde eklendi. 421 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

BAĞIMSIZ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI SERAP ÜRÜN’DEN AÇIKLAMA…

“DEGERLİ LÜLEBURGAZ HALKINA; Yıllardır CHP de CHP için çalışmış her platformda görev almış biri olarak ,CUMHURİYET MİTİNGLERİNDEN TUTUNDA GEZİ,SİLİVRİ,ADALET YÜRÜYÜŞÜ,ATATURK HAVALIMANI DİRENİŞİ Sandık görevleri, Sokak Çalışmaları ,gibi bütün etkinliklerde yer almış birisi olarak Lüleburgaz CHP ilçe de yapılan haksızlıkları hiçbir CHP örgütünde görmedim.01.02.2023 tarihinde P.K isimli vatandaş bana msn den mesaj yazdı mesajında aynen şunu yazıyordu
BAĞIMSIZ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI SERAP ÜRÜN’DEN AÇIKLAMA…  

:-Serap hanım merhaba ben İstanbul’dan Nisan ayında, Lüleburgaz’a taşındım. Partiye üye olup aktif görev almak istiyorum. Fakat insanlar  CHP’ye oy vermekte kararsız olduğu  için ben de kararsız kaldım. Kendisine yazdığım cevabımı aynen yazıyorum-Merhaba öncelikle Lüleburgaz'ımıza hoş geldiniz.  CHP bizim hayat ağacımızdır her ne kadar arada anlaşmazlıklar yaşansa da MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ün CUMHURİYET VE CUMHURİYET HALK PARTİSİ BENİM EN BUYUK ESERİMDİR SÖZÜNDEN YOLA ÇIKARAK, KURUCU PARTİMİZ OLAN CHP’YE DÖRT ELLE SARILMAMIZ GEREKİYOR İZNINIZ OLURSA SİZİ BEN UYE YAPABILIRMIYIM. ve sonrasında telefon numaramı verdim. Hanımefendi beni aradı kendisi ile buluşup Lüleburgaz CHP İLÇE binasına gittik. Orada HALİS BEY VE BİR GENÇ KARDEŞİMİZ ilçe meclis seçmen pusulalarını ve zarflarını mühürlüyorlardı. Sanırım bu sebepten Halis Bey bizi bir an önce başından savmak için mi anlam veremedim dedi ki; “İlce secim kurumuna gidin seçmen listesinde adı var mı bakın. Kendisine CHP’ye üye olmak için seçmen listesinde olup olmadığına bakmaya gerek yok ikametinin Lüleburgaz'da olması yeterli ama illa ki bakın diyorsanız E-Devletten bakabiliriz böyle git gel yaptırırsanız Üyeler Üye olmaktan vazgeçer ayağınıza kadar gelen üyeyi kaçırırsınız.  İstanbul 'da üye yapabilmek için ben kapı kapı dolaşıyordum. Neyse e-Devletten baktık ve hanımefendi seçmen listesinde çıktı. Bu seferde gidin foto çektirin dedi. hanımefendi foto getirdim dedi. Kimliğini ve fotosunu verdi.  Halis Bey bir hafta sonra uğrar alırsınız dedi. Sadece bu kadar ne aramıza hoş geldiniz ne hayırlı olsun. Yine hanımefendi seçimde sandıkta da görev alabileceğini İstanbul'da seçimlerde sandık görevi üstlendiğini tecrübeli olduğunu söyledi. Ve yine Halis Bey gerek yok bizim sandık görevlilerimiz var dedi. O kadar mahcup oluyordum ki yedek yazarsınız belki hasta olan olur işi çıkan olur diye durumu toparlamaya çalıştım. Ama nerde yeni üyemiz hanımefendiye ne bir ROZET ne bir broşür hiçbir şey yok. Kadıncağız    ne yaptım ben der gibi gözümün içine bakıyor bu muydu sahip çıkmamız gereken CHP.  ECEL TERLERİ DÖKÜYORDUM. Ben böyle bir şey hiç bir CHP Yönetiminde görmedim. Bir broşür bastırırsın yeni üyemiz de arkadaşları akrabası ile bir araya geldiğinde hatta akşam eşi eve geldiğinde gösterir broşürde CHP'nin kuruluş tarihini yazarsın . Kuruluştan bugüne kimler başkanlık yapmış vizyonu misyonu nedir yazarsın. Ayrıca 6 okun ne anlama geldiğini ilkelerimizi temsil ettiğini bu ilkeleri yazarsın. Hatta Lüleburgaz’ın da kısa bir tarihçesini yazarsın ki yeni üye hem bilgi sahibi olsun hem de eşine dostuna üye olduğunu anlatırken elinde somut bir şeyler olsun. CHP ye daha çok üye kazanabilelim. Tabii bunların hiç biri olmadı. Utançtan yerin dibine girmiştim hiç değilse resim çekilelim dedim. Neyse foto çekildik .FOTO da da İLÇE MECLİS UYE SECİMİNİN ZARFLARININ İLCEDE MÜHÜRLENDİĞİNE SAHITLİK ETMEKTEDIR BU ARADA.. 

 Tüm bu yaşadıklarımdan sonra ilce de sürekli bana saldırmaları için getirilen kişileri gördükçe bu durumu kendi kişiliğime yakıştıramadığım için  ve ayrıca mevcut başkanla yola devam edersem LÜLEBURGAZ’DA seçimi kaybedeceğimizi gördüğüm için çok ama çok üzülerek partimden ayrılarak bağımsız aday oldum.

Değerli Lüleburgaz halkı buradan size sesleniyorum BAĞIMSIZ ADAY DİYE ASLA TEREDDÜT ETMEYİN EN GUZEL ORNEGINİ KIRKLARELİ’NDE KESİMOGLU ILE YAŞADIK.  ATATÜRKÇÜ, VATANSEVER ,HALKINI SEVEN NERDE OLURSA OLSUN KAZANIR..SİZLERİN DESTEKLERİYLE BU SECİMİ  'KAZANACAĞIMA İNANIYORUM.AYRICA LÜLEBURGAZ HALKI DA KAZANACAK SİZE BURADAN NAMUS SÖZÜ VERİYORUM.

Serap ÜRÜN

Lüleburgaz Bağımsız Belediye Başkan Adayı

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek