“DİSİPLİNİ BIRAK SOKAKLARA BAK”
Milletvekili Sarıçam, Orman işçileri ile buluştu
Lüleburgaz yarın sağanak yağışlı
Fahri Özkan’dan “SİSLİ VADİ” açıklaması
Bu haber 13 Şubat 2024, Salı 09:18 tarihinde eklendi. 1040 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Emin Halebak; “Bereketle geliyorum”

Lüleburgaz’da 1999-2018 yılları arasında iki dönem DSP’den iki dönem de CHP’den olmak üzere toplam 4 dönem Lüleburgaz Belediye Başkanlığı yapan Emin Halebak, 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde Lüleburgaz Bağımsız Belediye Başkan Adayı olmak için müracaatını yaptı.
Emin Halebak; “Bereketle geliyorum”  

Dün saat 14.00’te eşi Gülhan Halebak ile birlikte Lüleburgaz İlçe Seçim Müdürlüğü’ne gelen Emin Halebak, evraklarını Lüleburgaz İlçe Seçim Müdürlüğü’ne teslim ettikten sonra resmen müracaatını yapmış oldu.

Sevenleri ile birlikte Lüleburgaz Adliye binası önünde basın mensuplarına poz veren Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak; “Lüleburgaz’a ilkleri getiren ve ilkleri yaşatan bir Belediye Başkanı olarak görevin beni çağırdığını gördüm. Halk arasında yağmur yağdığında başlayan işlere bereketli derler. Bende yağmurlu  bir günde bağımsız adaylık müracaatımı yaptım. Bereketimle geliyorum. Lüleburgaz halkına saygılarımı sunuyorum” dedi.

Emin Halebak, açıklamasının ardından Lüleburgaz Adliyesi’nden ayrıldı.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek