Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 13 Şubat 2024, Salı 09:16 tarihinde eklendi. 417 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Serap Ürün, Bağımsız Belediye Başkan Adayı oldu

Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Lüleburgaz Belediye Başkan Aday Adayı olan ancak parti genel merkezi tarafından tercih edilmeyen Serap Ürün, Lüleburgaz Bağımsız Belediye Başkan Adayı oldu.
Serap Ürün, Bağımsız Belediye  Başkan Adayı oldu  

Adaylık müracaatını 12 Şubat 2024 Pazartesi günü Lüleburgaz İlçe Seçim Müdürlüğü’ne yapan Serap Ürün, “Lüleburgaz halkının sorunlarını iyi biliyorum. Çözümlerini de iyi biliyorum. Ceketimi koysam kazanırım zihniyetine ders vermek için aday oldum.” Dedi.

Bilindiği gibi Serap Ürün, CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı toplantılarında ön seçim yerine atama olmasına tepki göstermiş ancak kürsüde yöneticiler tarafından sözü kesilmişti.

Serap Ürün geçtiğimiz hafta da Lüleburgaz İstanbul Caddesi üzerinde bulunan Emrullah Efendi Ortaokulu önünde bulunan Atatürk Büstünü yıkamış ve hareketi Emre Kongar tarafından X’te paylaşılmıştı.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek