“DİSİPLİNİ BIRAK SOKAKLARA BAK”
Milletvekili Sarıçam, Orman işçileri ile buluştu
Lüleburgaz yarın sağanak yağışlı
Fahri Özkan’dan “SİSLİ VADİ” açıklaması
Bu haber 12 Şubat 2024, Pazartesi 09:28 tarihinde eklendi. 455 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Murat Mahir Altan seçim startı verdi

Cumhur İttifakı Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı Murat Mahir Altan, Perşembe günü adaylığı kesinleştikten sonra seçim startını 9 Şubat 2024 Cuma günü, Cuma namazının kıldıktan sonra verdi.
Murat Mahir Altan seçim startı verdi  

Cumhur İttifakı Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı Murat Mahir Altan Cuma namazı sonrası merhum İlhan Keramettin ve merhume Hatice Yavaş'ın cenazesine katıldı.

Aday Murat Mahir Altan'a AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Abdussamed Kayalı ve beraberindeki partililer eşlik etti. 

Kabristan ziyareti 

Başkan adayı Altan Cuma namazı ve cenaze törenlerinin ardından beraberindeki heyet ile birlikte rahmetli anne, babasının mezarlığını ve AK Parti İlçe Başkanı Abdussamed Kayalı'nın aile kabristanlığını ziyaret etti. 

Resmi ziyaretler 

Kabristan ziyareti ardından sırasıyla Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce, Başsavcı Burak Özcoşar ve Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürü Osman Ünal ziyaret edildi.

Barış Can KORKMAZ

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek