“DİSİPLİNİ BIRAK SOKAKLARA BAK”
Milletvekili Sarıçam, Orman işçileri ile buluştu
Lüleburgaz yarın sağanak yağışlı
Fahri Özkan’dan “SİSLİ VADİ” açıklaması
Bu haber 12 Şubat 2024, Pazartesi 09:25 tarihinde eklendi. 319 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Jandarmadan çiftçilere reflektör eğitimi

Kırklareli İl Jandarma Komutanlığı’nda bağlı trafik ekipleri köylerde çiftçilere reflektör eğitimi verdi.
Jandarmadan çiftçilere reflektör eğitimi  

Kırklareli Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “Kırklareli İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahasının geniş tarım arazilerine sahip olması ve traktörlerin yaygın olarak kullanılması nedeniyle trafik güvenliğinin sağlanabilmesi ve trafik kazalarının önlenmesi, ayrıca çiftçilerin cezai yaptırımlarla karşı karşıya kalmaması amacıyla komutanlığımız Trafik Jandarması tarafından 07 Şubat 2024 tarihinde “Reflektörsüz Römork Kalmasın” kampanyası kapsamında traktör sürücülerine yönelik olarak; Traktörlerde flaşörlü, yanıp sönen sarı ışıklı ve dönerli uyarı lambası bulundurmaları, Traktör römorklarında iki adet arka işaret levhası (reflektör) bulundurmaları, Traktörlerde ve donanımı olan römorklarda kuyruk ışıklarını çalışır vaziyette bulundurmaları, Traktöre en fazla bir adet römork takmaları ve yük üzerinde yolcu taşımamaları, Römorklara yola dökülecek ve diğer insanların can ve mal güvenliğini tehlikeye sokacak şekilde yükleme yapmamaları, Şehirlerarası karayollarını geçiş amaçlı kullanmaları ve sürekli bu yolları işgal etmemeleri, Dar yollarda ve kontrolsüz kavşaklarda diğer motorlu araçlara geçiş hakkını vermeleri konuları ile birlikte genel trafik kuralları hakkında da bilgilendirmeler yapılmıştır. 

            Vatandaşlarımızın huzur ve güveni için mesai mefhumu gözetmeksizin 7/24 esasına göre trafik denetimlerine aralıksız devam edilmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” Denildi.

Mürsel SEZEN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek