“DİSİPLİNİ BIRAK SOKAKLARA BAK”
Milletvekili Sarıçam, Orman işçileri ile buluştu
Lüleburgaz yarın sağanak yağışlı
Fahri Özkan’dan “SİSLİ VADİ” açıklaması
Bu haber 09 Şubat 2024, Cuma 09:16 tarihinde eklendi. 1251 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CUMHUR İTTİFAKI ADAYI MURAT MAHİR ALTAN OLDU

Lüleburgaz’da partilerin adayları tek tek kesinleşmeye başladı.
CUMHUR İTTİFAKI ADAYI MURAT MAHİR ALTAN OLDU  

Lüleburgaz’da MHP ve AK Parti’den oluşan Cumhur İttifakı’nın Belediye Başkan adayı Gazetemiz Hürfikir’in İmtiyaz Sahibi Murat Mahir Altan oldu.

Adaylık açıklamasını Türkiye genelinde AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptı.

Evli ve iki kız babası olan üniversite mezunu Murat Mahir Altan’ın Lüleburgaz’da Cumhur İttifakının Belediye Başkanı adayı olması büyük sevinç yarattı.

M. Mahir Altan kimdir?

Lüleburgaz eski Belediye Başkanlarından Ömer Lüfti Sönmez Işık’ın torunu olan Murat Mahir Altan, 28 Mart 1971 yılında Lüleburgaz’da doğdu.

Her ikisi de merhum olan Gazeteci Mahir Altan ile Yaşar Ender Altan’ın oğlu olan Murat Mahir Altan Lise öğrenimi Lüleburgaz Lisesi’nde tamamladı.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden 1994 yılında mezun oldu.

Gülşen Altan ile evli olan Murat Mahir Altan’ın biri Üniversitede biri de İlkokulda eğitim gören iki kızı bulunuyor.

1996 yılından beri Hürfikir Gazetesi’nin İmtiyaz Sahibi olan Murat Mahir Altan, 2014 yılında yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinde MHP’den Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı olmuştu.

MHP ile şehir merkezinde 19 bin 249 oy alıp Belediye Meclisi’ne 7 üye girmesini sağlayan köylerle birlikte alınan 22 bin 758 oy sonucunda MHP Lüleburgaz’dan bir de İl Genel Meclis Üyesi çıkarmıştı.

2014 yılı seçimlerinde Emin Halebak’lı CHP birinci, Murat Mahir Altan’lı MHP ikinci, Gürel Balkan’lı AK Parti ise üçüncü olmuştu.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek