Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 02 Şubat 2024, Cuma 09:26 tarihinde eklendi. 749 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

“Bizim işimiz görünmeyeni göstermek”

CHP Lüleburgaz Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Ertan Bayer, yaptığı açıklamada; “Bizim işimiz görünmeyeni göstermek. İyi insanlar destek veriyor. Kötü insanlar sevmiyor. Birlikte çalışmak istemiyor” dedi.
“Bizim işimiz görünmeyeni göstermek”  

 

Lüleburgaz’da 10 Mayıs 2002’den beri gazetecilik yaptığını da belirten Ertan Bayer, “2019 seçimlerinde mevcut Belediye Başkanımız Murat Gerenli tarafından 2019 yılında 25. Sıraya konulmuştum. Fuat Baldırlı’nın istifa etmesi ile 27 Mart 2020 tarihinde Belediye Meclis Üyesi oldu.  Belediye Başkanımız ile zaman zaman fikir ayrılığına düştük.  O kendine göre beni cezalandırdı. Ancak hem benim mesleğim gereği, hem de karekterim gereği ben doğruya doğru yanlışa yanlış derim. Mecliste olmasını istediğim tüm işler vatandaşlarımızın işleridir. Eğer bu göreve gelirsem aynı şekilde çalışmaya devam edeceğim. Parti üyelerimizin üyelerimizin tercihine güveniyorum. Tüm parti üyelerimizi sandığa davet ediyorum” dedi.

Barış Can KORKMAZ  

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek