Topçu Baba Derneği’nden CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e ziyaret
KTSO’dan Milletvekili Sarıçam’a ziyaret
SEÇİM BİTTİ YANKILARI SÜRÜYOR
Bu haber 02 Şubat 2024, Cuma 09:25 tarihinde eklendi. 512 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Metin Atlı’nın numarası 48 oldu

Gazetemiz Hürfikir’in de köşe yazarı CHP’li Lüleburgaz Belediye Meclis Üyesi ve Aday Adayı Metin Atlı, CHP’de yarın yapılan olan Belediye Meclisi Önseçimine 48 numara ile katılacak.
Metin Atlı’nın numarası 48 oldu  

İnsanların doğruları söylemekten korkmaması gerektiğini ve çok sesliliği doğruları getireceğini belirlen Metin Atlı, “Çok sesliliği ve biat edenleri sevenler bizleri listelerinde göstermeseler de CHP üyelerini gereğini yapacağına inanıyorum. Yanlışa yanlış diyenleri, her zaman doğruyu savunan CHP’li üyelerinin desteğini bekliyorum” dedi.

Bilindiği gibi Metin Atlı, Belediye Meclisi’nde özellikle Lüleburgazlı minibüsçülerin aleyhine karar çıkmaması için Belediye Meclis Üyeleri Ertan Bayer, Metin Özkan, Tamer Ermut, Deniz Şahin, Ali Aydemir, Darcan Yılmazoğlu, Tunay Kantürer, Mustafa Kemal Özbek ile birlikte büyük mücadele vermişti.

Barış Can KORKMAZ

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek