“DİSİPLİNİ BIRAK SOKAKLARA BAK”
Milletvekili Sarıçam, Orman işçileri ile buluştu
Lüleburgaz yarın sağanak yağışlı
Fahri Özkan’dan “SİSLİ VADİ” açıklaması
Bu haber 01 Şubat 2024, Perşembe 09:24 tarihinde eklendi. 891 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Hakan Dedeoğlu; “Yine yeniden ön seçim talebi”

Geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Yönetimi olağan üstü toplantı yaparak CHP’nin Lüleburgaz Belediye Başkan Adayının belirlenmesinde kullanılan atama usulü yönetminin yeniden gözden geçirilmesi gerektiğini ve “İş işten geçmeden” belediye başkan adayı belirleme usulünün örgüt denetiminde ön seçim olarak yapılmasını istediklerini belirten bir karar alarak genel merkeze iletilmesi için il yönetimine konuyu iletmişti.
Hakan Dedeoğlu; “Yine yeniden ön seçim talebi”  

Aday adaylarından Hakan Dedeoğlu konu hakkında yazılı bir açıklamada bulundu.

Dedeoğlu İlçe yönetiminin kararı destekleyerek; “İlçe yönetimince alınan bu kararı doğru ve yerinde buluyorum.

CHP Kırklareli İl Başkanı Bora Terzi’nin onayıyla CHP Genel Merkezi’ne 29 Ocak 2024 Pazartesi günkü olağan toplantıda alınan bu karar üyelerle de paylaşılmıştır.

Kırklareli İlinde Lüleburgaz İlçesi haricinde her yerde seçim olmasına karşın alınan atama kararı üyeler üzerinde olumsuz bir etki yaratmıştır.

Diğer taraftan İl genel ve Belediye Meclis Üyeleri için seçim yapılırken, Belediye Başkan Adaylığı hususunda seçim olmaması üzüntü verici olmuştur.

Sonuç itibarıyla; Lüleburgaz İlçe Başkanlığımızın yaşanan son gelişmelerle ilgili olarak duyduğu lüzum üzerine CHP Lüleburgaz Belediye başkanlığı için ön seçim kararı alınması adına CHP Genel Merkezindeki yetkililere ulaşılmasının Lüleburgaz’ın geleceği açısından alınacak ÖNSEÇİM kararının önemli olduğunu düşünüyor ve bu kararın adaletli bir gelecek adına önemsediğimi belirtmek isterim.” dedi.

Barış Can KORKMAZ

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek