Topçu Baba Derneği’nden CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e ziyaret
KTSO’dan Milletvekili Sarıçam’a ziyaret
SEÇİM BİTTİ YANKILARI SÜRÜYOR
Bu haber 01 Şubat 2024, Perşembe 09:23 tarihinde eklendi. 911 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı Serap Ürün’den açıklama; “CHP Lüleburgaz İlçe Yönetiminin ön seçim hakkındaki hamlesi”

, 28 Ocak 2024 Pazar günü yaptığı Olağanüstü Toplantıda CHP Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı atama kararının yeniden gözden geçirilmesi gerektiği ve iş işten geçmeden “Belediye başkan adayı belirlenmesi için de ön seçim kararı alınmalıdır“ diye karar almış ve Genel Merkeze bu taleplerini iletmişti.
CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı Serap Ürün’den açıklama; “CHP Lüleburgaz İlçe Yönetiminin ön seçim hakkındaki hamlesi”  

“CHP olarak kazanamaz isek bu genel merkezin sorumluluğunda olacaktır”

Aday adaylarından Serap Ürün konu hakkında yazılı bir açıklamada bulundu.  Ürün açıklamasında; “Kırklareli'nin her ilçesinde ön seçim yapılırken sadece ve sadece Lüleburgaz'da ön seçim yapılmamış olması hem halkı, hem üyeleri, hem de aday adaylarını rahatsız etti. İlçede tartışmalar yaşanmasına, istifaların oluşmasına sebep oldu.

CHP’nin Kırklareli'nde başarılı bir seçim geçirmesi hedefleniyorsa ki öyle olduğunu düşünüyorum, Genel Merkezimizin bu çağrıya uyacağını ve Lüleburgaz'da ön seçime gideceğini düşünüyorum. Aksi takdirde Lüleburgaz’ı CHP olarak kazanamaz isek bu genel merkezin sorumluluğunda olacaktır. “ dedi.

“Ön seçim kararı alması gerekmektedir”

Ürün ardından; “CHP Genel Merkezinin Trakya’da oluşabilecek çözülmeye dur demesi için mutlaka Lüleburgaz'da ön seçim kararı alması gerekmektedir. Trakya CHP’nin kalesidir ve kalesi olarak kalmaya devam edebilmesi için gerek Lüleburgaz ilçe yönetimi, gerek üyeleri, aday adayları ve halk var güçleri ile çırpınmaktadır. Genel Merkezimizin ve Genel Başkanımızın bu konuda duyarlı olacağını biliyorum. Hepimizin tek bir amacı var; KAZANMAK,KAZANMAK,KAZANMAK.

TAM YOL İLERİ”  şeklinde konuşarak sözlerini tamamladı.

Barış Can KORKMAZ


Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek