Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 25 Ocak 2024, Perşembe 09:04 tarihinde eklendi. 564 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

BELEDİYE MECLİSİ’NE ÖN SEÇİM TALEBİ, GENEL MERKEZ KARARINI BEKLİYOR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Lüleburgaz İlçe Başkanlığı, Lüleburgaz’da belediye başkanlığı ve il genel meclisi üyesi belirlenmesi için ön seçim kararı almıştı.
BELEDİYE MECLİSİ’NE ÖN SEÇİM TALEBİ,  GENEL MERKEZ KARARINI BEKLİYOR Genel Merkez Belediye Başkanını atama yolu ile belirlerken, İl Genel Meclis Üyesi Adaylarının belirlenmesi için ön seçim kararı vermiş ve 21 Ocak 2024 Pazar günü ön seçim yapılmıştı.

Şimdi genel merkez den Belediye Meclis Üyelerinin çift rakamlarının ön seçimle belirlenmesi yönünde karar vermesi için partiye yazı gönderdi.

CHP Kırklareli İl Başkanı Bora Terzi, “Biz il başkanlığı olarak, Lüleburgaz ilçe başkanlığımız ve belediye başkanımız görüş birliğine vardık. Belediye meclis üyelerinin ön seçimle fermuar sistemi ile belirlenmesi için karar verdik. Genel Merkez’e gönderdik. 26 Ocak 2024 Cuma günü Genel Merkez bu yönde karar verir. Büyük bir ihtimalle 11 Şubat 2024 Pazar günü de Belediye Meclis Üyelerimiz için ön seçim yapacağımızı düşüniyorum” dedi.

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek